Alim Aslan
Kırmızı Üye
- 21 Mayıs 2018
- 2.022
- 1.580
- 303
Olmadan daha kaliteli isimlere gitseler yaUlan ne salakça cümle kuruyorsun, bir de muhabir olacaksın. Listedeki kaliteli isimler olmazsa daha kaliteli olanlara gidilecek ne demektir ya.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmadan daha kaliteli isimlere gitseler yaUlan ne salakça cümle kuruyorsun, bir de muhabir olacaksın. Listedeki kaliteli isimler olmazsa daha kaliteli olanlara gidilecek ne demektir ya.
Kimle Szalai kaç maç oynadıki beraber? Attila rezalet bir sezon geçirdi geçen sene.FB'de stoper değişiklikleri
Min Jae <--> Gustavo Henrique (2.5 m EUR, Flemengo, yaş 29)
Szalai <--> Pablo Mari (Kiralık, Arsenal, yaş 28)
Bence büyük risk alıyorlar. Tek uyumlu bölgeleri stoper rotasyonu idi.
inş olmaz o zaman''Bu isimler olmazsa, yerine daha iyileri alınacak''
Bahsettiğin dönemlerde euro 2-3tü.tam tersi ülkenin en iyi 6 numaralarını, melo ve fernandoyu getirerek fb'yi defalarca kez hoplatan bir takımız. 3-4 yıldır her mevkide problemimimiz var önliberoya has değil sorun.
Çok küçük düşünüyorsun sn BektaşEvet ilgilendigimiz isimler yatarsa Gueye & Aouar geliyor sanirsam
Aslında uyumdan kastım, tarfatarin psikojisi ile ilgiliydi aslında. Yani buradaki olumsuzluk, her ikisinin de ayrılığı, camiada olumsuz bir hava yaratacaktır bence.Kimle Szalai kaç maç oynadıki beraber? Attila rezalet bir sezon geçirdi geçen sene.
15 m euro falan veren çıkarsa aptalın önde gidenidir. Kim değerli bir stoper, fiziği ve hızından dolayı ama Szalai rezalet bir herif.
Bahsettiğin gibi bir uyum da yok bence; Kimle Serdar oynadı daha çok ki Pereira gitmeden kesmişti Szalai'yi
Bunlar sadece listedeki ikinci isimler. Bu isimler de olmazsa Dursun Ozbek yonetimi dugmeye basacak. Kurmaylarina kesin talimat verilecek Declan Rice ve Bernardo Silva bitirilecek. Galatasaray transferde hiz kesmiyor! Bu isimler disinda bir orta saha, iki forvet, bir kanat ve bir stoper de bakiliyor! Taraftar sabretsin, en iyileri alinacak.Çok küçük düşünüyorsun sn Bektaş
Kanteyi alıyoruz.Çok küçük düşünüyorsun sn Bektaş
Evet? Biz de bozduk malesef. Bununla ilgili itirazım yok ki. Ben o postta FB ile ilgili görüş belirttim sadece. GS ile bir alakasi yoktu postumun.Bizde büyük risk aldık.Tek uyumlu bölgemizi bozduk.