Ahmet Tevfik Altınöz
Parçalı Üye
- 16 Ocak 2017
- 4.286
- 3.708
- 753
"Listedeki isimler alınmazsa daha iyileri alınacak" ne demek ya? İyisini alınabiliyorsa alınır zaten. Gazeteciyiz diye geçiniyorsunuz, cümle kurmayı bilmiyorsunuz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beyni erimis yalan söylemekten"Listedeki isimler alınmazsa daha iyileri alınacak" ne demek ya? İyisini alınabiliyorsa alınır zaten. Gazeteciyiz diye geçiniyorsunuz, cümle kurmayı bilmiyorsunuz..
Bunu getirecegimgsc forumun 6 numara isteği -
- ayakları düzgün
- insan yiyen
- tempolu
- top kesen
- oyun görüşü iyi
- dinamik
- dribbling kabiliyeti olan
- skor katkısı yapacak
- yüksek kondisyon
max 1.5 milyon € euro maaş. bonservissiz.
daha iyi değil en iyi"Listedeki isimler alınmazsa daha iyileri alınacak" ne demek ya? İyisini alınabiliyorsa alınır zaten. Gazeteciyiz diye geçiniyorsunuz, cümle kurmayı bilmiyorsunuz..
Yahu, rakibimiz ile ilgili görüş belirtemeyecek miyiz? Evet bizim eksiklerimiz devam ediyor, bunu bir kenara bırakıp, sadece rakip ile ilgili bir yorum yaptık yahu.Fenere boşverlim biz ne yapıyoruz? Bu gidişle ligin yarısı içeride dışarıda bizi paspas eder.
Nezaman bu kongre o vakit ozamana kadar transfer beklemiyelimEvet Okan ahbabım haklı
Yetki kongresinden önce para gömmek istemiyor Tostos bey.
Yetki alırsa muhtemelen birine gömücekler parayı.
Amiri gelsin renktaş. İyi oyuncu. Yaşı da fena değilleverkusen allahınız varsa amiriyi salmazsınız
bunu hakkaten yazan biri oldu mu sen goygoyuna mı yazdınSON DAKİKA:
Galatasaray yönetimi, her konuda anlaşılan Evander’in menajeriyle öğle yemeği yedikten sonra bir anda transferden vazgeçtiler.
Menajerin yemekte yaptığı “ilk buluşmada hesabı kulüp öder yalnız..” şakası laubali bulununca Evander transferi iptal oldu.
Fark yaratacak bi oyuncu değil. Bize geldiği zaman çok şey değiştirecek topçular lazımAmiri gelsin renktaş. İyi oyuncu. Yaşı da fena değil
sevemedim üstat. ben ön bölgeye yeteneği ön plana çıkan isimler istiyorum. takım oyuncusu mücadeleci asker10 gibi tanımlamalar ürkütüyor beni artıkAmiri gelsin renktaş. İyi oyuncu. Yaşı da fena değil