- 1 Ağustos 2014
- 63.017
- 73.279
- 4.218
ank ve horse ceplerini iyice doldurmuştur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
birşeyler yapıp karşılığında umut beslemek, hiçbirşey yapmayıp işlerin kendiliğinden değişeceğini ummaktan daha iyidir herzaman. transferlerin ne katkı vereceğini biz bilemeyiz, bu kadro mühendisliğini yapan takımı yönetenlerin işiGeçen sene gelen her transferle kendimizi müthiş hissettik de ne oldu? 1 ay morutan kovaladık. Boey geldi müthiş sandık. Cicu geldi orta saha müthiş dedik. Berkan ı Türkiye nin en iyi orta sahası yaptık. Halil geldi bayram ettik. Bir Nelsson için çok curcuna yapmadık o iyi çıktı.
Tedirginlik vs mesele değil ki ona da gerek yok benim gözümde de olunabilir ama sürekli geçen sene üzerinden yürümenin bir manası yok.Taraftarının bir kısmının aşırı şımarık hal vaziyeti konusunda haklısın. Ulkece bir travmadan geçiyoruz, avrupa ile olan bağımızı cok zayiflatttik, yurtdışı algımız değişti artik cok daha zor oyuncu ikna ediyoruz. Maas düşürürken de oldukca zorluk yaşıyoruz. Bunlarin hepsinde okeyim ben de.
Evet transferler hep kalburüstü, ancak yine de bir tedirginlik olması doğal. Hala ortasahaya tam guvenerek bakamiyoruz yani
Onun harici sıkıntı yok.
Aurelio tarzida olurmu?Allah askina su takima melo fernando souza vari bir onlibero bulun gerisini hallederiz
Taylan berkan aytac izlemek istemiyorum
Sevgili adminimTedirginlik vs mesele değil ki ona da gerek yok benim gözümde de olunabilir ama sürekli geçen sene üzerinden yürümenin bir manası yok.
Geçen sene ekstrem olaylar yaşandı, bu yıl yaşanmayacak o seviye olaylar.
Şampiyonluk da 3-5 m euro maaşlarla gelecek diye bir kesinlik yok, er ya da geç uyumlu oyuncular gelse kafi.
Altı üstü Türkiye ligi oynucaz, Ronaldo istenmedi herhalde bir.
İlk 11 e 5 oyuncu monte edebilirsek yeni teknik ekiple birlikte gecen senenin travmasi daha kolay atlatilir. Yoksa iki üç kötü sonucta gecen sene daha cok taze, yine sıkıntılı süreçler görebilirizTedirginlik vs mesele değil ki ona da gerek yok benim gözümde de olunabilir ama sürekli geçen sene üzerinden yürümenin bir manası yok.
Geçen sene ekstrem olaylar yaşandı, bu yıl yaşanmayacak o seviye olaylar.
Şampiyonluk da 3-5 m euro maaşlarla gelecek diye bir kesinlik yok, er ya da geç uyumlu oyuncular gelse kafi.
Altı üstü Türkiye ligi oynucaz, Ronaldo istenmedi herhalde bir.
2025 e kadar belki transfer olacak ne biliyorsunSevgili adminim
Abdülkerimin 2025te 29 milyon tl alacak olmasını nasıl yorumlarsın? Seçim sonrası hak hukuk adalet liyakat derken euro kuru 6-7lerde olursa acayip bir paraya tekabül etmiş olacak.
Valla aile geçidirmeye başladıklarında anlayacaklar bazı şeyleri. Kötü maaş aldığımı söyleyemem ama hanım ve çocuklar sanki 2 katı maaş alıyormuşum gibi hareket ediyorlar ve sinirlerim geriliyor sürekli. Bizim taraftar da aynı işte.Değil
Maaşından fazlasını harcamaktan çekinen adamlar gelmiş burada ona 3 buna 5 verelim diye ahkam kesiyor. Galatasaray'a tek kuruş faydası olmamış tipler çıkıp yok şöyle olucaz böyle olucaz diye copy-paste mesajlar atıyor.
1 sezon başarısız geçti diye son 30 senenin 20sini domine ettğimiz çöp mü oluyor bu neyin şovu ya.
Ne bonservis bilirler, ne maaş bilirler gelmişler 5-10 milyon euroluk adamlar üzerinde GS böyle olmalı diye kafa açıyorlar.
Hayatında 5 dk Grillitsch izlememiş günlerdir diloluk yapıyor.
Takip etmeyin kardeşim, izlemeyin başarısız olunacağından bu kadar eminseniz, çok basit ya. Sürekli aynı boş mesajları niye okuyoruz biz burada.
4 tane net 11 adamı bir de Yunus gelmiş 1 aylık yönetim ve hocayla, hala bir bok atma çabası. Gidin başka takımı destekleyin herkes kurtulsun, ağlamayın sabah akşam burada.
Mesaj senin özelinde değil, üzerine alınma hepsini.
Sanmam2025 e kadar belki transfer olacak ne biliyorsun
Bence geçen seneki tramvanin majör sebebi oyuncu kalitesi değildi kesinlikle.Taraftarının bir kısmının aşırı şımarık hal vaziyeti konusunda haklısın. Ulkece bir travmadan geçiyoruz, avrupa ile olan bağımızı cok zayiflatttik, yurtdışı algımız değişti artik cok daha zor oyuncu ikna ediyoruz. Maas düşürürken de oldukca zorluk yaşıyoruz. Bunlarin hepsinde okeyim ben de.
Evet transferler hep kalburüstü, ancak yine de bir tedirginlik olması doğal. Hala ortasahaya tam guvenerek bakamiyoruz yani
Onun harici sıkıntı yok.
Sevgili adminim
Abdülkerimin 2025te 29 milyon tl alacak olmasını nasıl yorumlarsın? Seçim sonrası hak hukuk adalet liyakat derken euro kuru 6-7lerde olursa acayip bir paraya tekabül etmiş olacak.
Szailai rezalet bir futbolcu benim 70 yasindaki babaennem daha hizli bundan hic bi özelligi yok fenerdede yedek kalacak bu sene. Kim de fener medyasinin sisirmesi ne oyun kurmayi beceriyo nede o boyuna ragmen kafa toplarinda vasat biri kackere kademe hatasindan kart gördü ve yaptigi ama verilmeyen kac penalti vardi gecen sene.Valla son yıllarda fener elimizden kaptığı çoğu oyuncuda iyi kar etti. Bi İrfan elinde patladı dicemde onuda bi yere kaktırırlar kesin
Mert Hakan bile geçen sene 2.yarıda takıma iyi hava kattı. Bizim aldığımız pısırık emre den kat kat daha iyiydi.
Kim ve Szalai keza bizim scout ekipleri bulmasına rağmen balıklama atladılar.