- 6 Eylül 2014
- 83.229
- 56.801
- 4.283
Sen sanmiyorsun diye olmayacak değil beyefendiSanmam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen sanmiyorsun diye olmayacak değil beyefendiSanmam
Bana biraz güvenSen sanmiyorsun diye olmayacak değil beyefendi
Ulan inşallah 2025'te Euro 6 TL olur da, Abdul 50 milyon alsın a. :/Sevgili adminim
Abdülkerimin 2025te 29 milyon tl alacak olmasını nasıl yorumlarsın? Seçim sonrası hak hukuk adalet liyakat derken euro kuru 6-7lerde olursa acayip bir paraya tekabül etmiş olacak.
Eee umut beslemek bu kadar basit ie umut beslenecek şyler de var işte. Mesela Hamza dan ali den çok umutluyum ben. Yunus heyecan eriyor bana. Emin le diğer alt yapıdan çıkan bek umut veriyor. Kerem in performans gösterebileceği ihtimali umut veriyor. Eksiklik var mı var elbet. Onların da olma ihtimali umut veriyor.birşeyler yapıp karşılığında umut beslemek, hiçbirşey yapmayıp işlerin kendiliğinden değişeceğini ummaktan daha iyidir herzaman. transferlerin ne katkı vereceğini biz bilemeyiz, bu kadro mühendisliğini yapan takımı yönetenlerin işi
Herkesçe malum değil ya , bu forumun ekseriyeti ft haterı olduğundan hakemi de yeneceksin eaaaabi diye geziyordu geçen sene hakemler bizi dümdüz ederken. Ne hikmetse hoca gitti Torrent zurnası gelince penaltılar çalınmaya başlandı.İkinci olarak, hakem hataları inanılmaz seviyedeydi, herkesçe malum.
İlk 11 e 5 oyuncu monte edebilirsek yeni teknik ekiple birlikte gecen senenin travmasi daha kolay atlatilir. Yoksa iki üç kötü sonucta gecen sene daha cok taze, yine sıkıntılı süreçler görebiliriz
Düşük maaş icinde topcunun ulkemize gelmeye sıcak bakabilmesi lazim. Eskisine gore burada da geriledik bence. Avrupali topcu verdiğin paranin yarisina kucuk avrupa ulkesine gidiyor. Bazilarinin genç yasta basamak yapacam derken geriledikleri de oldu. Hem genci hem Avrupalı topcuyu zor ikna ediyoruz. Bir sure bizim taraftar buna alissa iyi olur gibi
Kesinlikle kadro kalitesine katılmıyorum. Takımın ortasahasi rezalet durumdaydi sag kanat komple felcliydi, forvet yok gibi bir seydi. Sol bek de sinameki idi.Bence geçen seneki tramvanin majör sebebi oyuncu kalitesi değildi kesinlikle.
Gs'in kadrosu iyi. Şu an da iyi. Bugün methiyeler dizilen FB'in sağ ve sol beki, aslında açık oyuncularindan devşirme. Gs'in ise, biri Lyon'un kaptanı, diğeri EPL'de rüştünü ispat etmis bir adam.
Geçen sene sratejik olarak yapılan en büyük hata, orta sahaya o son transferin (Gedson) yapılmamasıydı.
İkinci olarak, hakem hataları inanılmaz seviyedeydi, herkesçe malum.
Son olarak da, hoca bir türlü hücum hattını oluşturmadi, bir Halil, bir MM, bir Diagne derken takımın net forveti belli değildi.
Bütün bunların ışığında, başarısız olduk, genç takım Nelsson ve Marcao dışında bunu kaldıramadi gibi mental olarak. Özgüven kaybı gelince de tarihin en başarısız sezonunu yaşadık.
Yani geçen seneki durumdan dolayı taraftarın yaşadığı tedirginlik oldukça doğal ama bence gereksiz.
Neye göre kime göre. Lig acilsa bile 1 aydan fazla transfer süren var. Takimlarında yaz yüklemesini yapmış ve istenmeyen kaliteli futbolcular çıkacak.yav şu kadroyla ilk 5e giremezsin insanlar bunu görüyor neyin dalgası bu
Toplantidan sonra isimler duser diye dusunmustum ama gelisme olmadi
Kadro bahsettiğin kadar kötüydü madem CL grubu gibi gruptan yenilgisiz lider çıkmamızı nasıl açıklıyorsun ?Kesinlikle kadro kalitesine katılmıyorum. Takımın ortasahasi rezalet durumdaydi sag kanat komple felcliydi, forvet yok gibi bir seydi. Sol bek de sinameki idi.
Hele ismail cipeden bahsetmiyorum bile belki 10 maç oynamıştır gecen sene. Kerem ve stoper tandeminin ust duzey katkisi olmasa gecen sene gercekten dusecek bir kadro vardi. Burada defalarca Fatih Terime salladım ben. O kadro yanlış hatırlamıyorsam 25m euro gibi bir paraya kuruldu ( yanlış hatirliyor olabilirim ama forumda 20-25 harcadin kurdugun kadroya bak diye cok yazildigi aklimda kalmis)
Kadroya 4 upper mid level transfer yaptık, hala aha bu kadro oldu diyemiyoruz. Daha ne kadar kötü olabilir bir kadro?
Ben artık parasında değilim hatta Eşref gelseydi keşke moduna bile girdim. Hedeflediği düzeni kursaydı bugün burada para üzerinden hayıflananlar neler derdi tahmin bile edemiyorum. 20 yaş ortalamalı bir takım kurup oynayacaktık 15 m euro maaş bütçesiyle.
Yönetim kendi dedi şampiyonluk hedefliyoruz diye, bütçe döndürme işini de onlar yapacaklar, o laf edilmese benim bu seneden bir beklentim yoktu ta ki Sergio'ya verilen maaşı görene kadar. O yüzden yönetim sözünü ne kadar tutar eder o onların işi, çok hayıflanmaya gerek görmüyorum ki iyi bir kadro kurulacaktır bundan pek şüphem yok.
Beni asıl rahatsız eden ısrarla şu ilk 10a giremeyiz vs. lafları, şu konuda var olan hemen herkes diğer tüm takımların toplamının iki katı şampiyonluk gördü son 30 senede, başarıların en büyüklerini onlar yaşadı, bir sene her şey tersimize gitti diye hep öyle gidecek diye bir kaide yok, olamaz da.