Transfer Nöbeti #10 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oliviera - morutan
lemina vb.
şu düzende ismi geçen 8/10 numara isimlerine bakınca morutan ilk haftalar gayet idare edebilir.

grillitsch alınırsa da berkanı atarak ligde ilk haftaları minimum puan kaybıyla atlatabiliriz.

fransa ligi 5 agustosta baslıyomuş,bizdeki gibi.gueye bekleniyosa nevzatın dediği gibi haftaya netleşir durumu

Kesinlikle kadro kalitesine katılmıyorum. Takımın ortasahasi rezalet durumdaydi sag kanat komple felcliydi, forvet yok gibi bir seydi. Sol bek de sinameki idi.

Hele ismail cipeden bahsetmiyorum bile belki 10 maç oynamıştır gecen sene. Kerem ve stoper tandeminin ust duzey katkisi olmasa gecen sene gercekten dusecek bir kadro vardi. Burada defalarca Fatih Terime salladım ben. O kadro yanlış hatırlamıyorsam 25m euro gibi bir paraya kuruldu ( yanlış hatirliyor olabilirim ama forumda 20-25 harcadin kurdugun kadroya bak diye cok yazildigi aklimda kalmis)

Kadroya 4 upper mid level transfer yaptık, hala aha bu kadro oldu diyemiyoruz. Daha ne kadar kötü olabilir bir kadro?
Bence şu an ilk onbir için 2 majör eksigimiz var, 6 numara ve ofansif bir oyuncu. Bu iki eksiği çözersek, ilk 11 anlamında tüm rakiplerimiz ile eş seviyede, belki de üstün olacagiz. Tabi bu benim fikrim.

Bu Lemina'da ki sakatlık probleminin çözümü yok mu, ameliyatı falan yok mu bu sakatlığın. Niye 90dk düzenli oynayamıyor bu adam

Iyi yonunden bakin.
Dursun'in ilk sezonunda Jean Paul, Bilal filan gelmisti. Simdi iyi kotu 3 iyi yabanci geldi. Benim icin 6 numara simdi gelirse diger transferleri Eylul ayina kadar beklerim diye 2 - 3 defa yazdim. Buradaki cogu kisinin aksine gecen sene en buyuk problemin hem bireysel hatalardan gol yememiz hem de gercekten basit goller yememizdi. Kolay gol yemezsek her turlu 1 veya 2 gol atariz. Eger gercekten para harcayacaklarsa 6 ve 10 numara icin harcasinlar.

Ben artık parasında değilim hatta Eşref gelseydi keşke moduna bile girdim. Hedeflediği düzeni kursaydı bugün burada para üzerinden hayıflananlar neler derdi tahmin bile edemiyorum. 20 yaş ortalamalı bir takım kurup oynayacaktık 15 m euro maaş bütçesiyle.

Yönetim kendi dedi şampiyonluk hedefliyoruz diye, bütçe döndürme işini de onlar yapacaklar, o laf edilmese benim bu seneden bir beklentim yoktu ta ki Sergio'ya verilen maaşı görene kadar. O yüzden yönetim sözünü ne kadar tutar eder o onların işi, çok hayıflanmaya gerek görmüyorum ki iyi bir kadro kurulacaktır bundan pek şüphem yok.

Beni asıl rahatsız eden ısrarla şu ilk 10a giremeyiz vs. lafları, şu konuda var olan hemen herkes diğer tüm takımların toplamının iki katı şampiyonluk gördü son 30 senede, başarıların en büyüklerini onlar yaşadı, bir sene her şey tersimize gitti diye hep öyle gidecek diye bir kaide yok, olamaz da.
Üstat her dediğinde haklısın da 6 numara transferi bu kadar uzamamali idi. 2 hafta sonra maçımız var geçen sene insanlar taylan-berkan travması yeterince yaşadı. Bu 2li yüzünden 15-20 puanımız gitmiştir, alınan tüm adamlar iyi doğru dediğin, mutlaka 6 numara da alacaklardır ama ilk alınan adam 6 numara olmali idi bence. Şu an 6 numara alınsa diğer transferler için 1 ay beklense bile ses etmem.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her takım her donemde dominant olacak diye bir sey yok tabi. Bak eskinin Manu'su ne hallere geldi yav.

Olur böyle arada. Önümüze bakalim
İngiltere'deki sahiplik düzeninden sonra dengeler değişti, City parladı, Liverpool öne çıktı.

Hoca kalitesini de takip etmediler diğer yandan.

Bizde o seviye belirgin farklar olabileceğini sanmıyorum.

Bu sene hoca faktörüyle Fener net avantajlı olacak, TS de kanatları sayesinde kovalar ama onun dışında şampiyonluğa oynayabilecek bir takım çıkmaz. Türkiye liginde bir sene geri kalsan sonraki sene şampiyon olabiliyorsun o kadar boktan bir lig.

Kadro bahsettiğin kadar kötüydü madem CL grubu gibi gruptan yenilgisiz lider çıkmamızı nasıl açıklıyorsun ?
Nerede CL grubu gibiymis RM Psg ile oynadik benim mi haberim yok? Tamam yine Al seviyesine gore guclu bir gruptu ama Cl seviyesi falan cok abartı.

İlk lazio maçın kaleci hatası, en iyi marsilya maçında marsilyanin 2-3 net pozisyonu direkten döndü. O zaman da yazdık kadronun yapısı avrupada gecis oyunu oynamaya uygundu, biraz da sans yardimiyla birinci bitirdik. Lokomotif CL gediklisi oldu da benim mi haberim yok?

Senin kadron gecen sene tac kullanamiyordu neredeyse lig maçlarında kardeşim, ayni kadro bugun AL de daha zayif gruba düşsün yolun konferans ligi. Gecen seneyi bu kadsr abartmaya gerek yok

Bu kadro ne yapar üstat Antalya deplasmanında galip gelir mi?

Muslera
Dubois Nelson Abdülkerim PVA
Sergio Berkan/Cica
Yunus EmreAkb. Kerem
Seferovic

Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Zorlanacağımız kesin.Üç ihtimalli maç.Böylemi olması gerekiyordu.
Belki rahatda yenebiliriz.Ama arkadaş niye şampiyonluğu riske atıyoruz.

Biz türkiyenin en büyük takımı değilmiyiz.Ekonomik olarak hepsinden iyi değilmiyiz.Yeni gelen başkan ve yöneticiler ekonomik olarak her türlü yardımı yapacağız demedilermi..dediler..

O zaman arkadaş bir kereliğine harcayacaksınki parayı bir daha her sene her sene revizyon yapılmasın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Nerede CL grubu gibiymis RM Psg ile oynadik benim mi haberim yok? Tamam yine Al seviyesine gore guclu bir gruptu ama Cl seviyesi falan cok abartı.

İlk lazio maçın kaleci hatası, en iyi marsilya maçında marsilyanin 2-3 net pozisyonu direkten döndü. O zaman da yazdık kadronun yapısı avrupada gecis oyunu oynamaya uygundu, biraz da sans yardimiyla birinci bitirdik. Lokomotif CL gediklisi oldu da benim mi haberim yok?

Senin kadron gecen sene tac kullanamiyordu neredeyse lig maçlarında kardeşim, ayni kadro bugun AL de daha zayif gruba düşsün yolun konferans ligi. Gecen seneyi bu kadsr abartmaya gerek yok
Lazio maçı belkide en iyi oynadığımız maçtı bir sürü gol kaçırdık. Takıldığınız nokta hatalı gol mu yav

Her takım her donemde dominant olacak diye bir sey yok tabi. Bak eskinin Manu'su ne hallere geldi yav.

Olur böyle arada. Önümüze bakalim
Allah'a şükür Tr Ligi'nde GS dışında dominasyin sergileyen bir takım olmadı şu ana kadar, yapilanmalarina bakarsak olmayacak da.

Lig o kadar alt seviye ki, GS şampiyon olamadığında Başakşehir, Bursa, Trabzon, Bjk falan sampiyon oluyor 1'er sene.

Yani öyle bir dominasyon yok.

Yaparsa yine GS yapar.

Kadro bahsettiğin kadar kötüydü madem CL grubu gibi gruptan yenilgisiz lider çıkmamızı nasıl açıklıyorsun ?
Hocanin basarisi net. Ben ftci degilim ama o donemde bile aldigimiz galibiyetleri tesaduf olarak gorenlere karsi hocayi savundum.
Eldeki kadro avrupada oynadigimiz futbola uygundu. Gecis oynadik bir cok macta. Hoca lige de adapte ederim diye dusundu ama olmadi. 4 deplasman galibiyeti alabildik sadece. Kotu sonuclar ve ligdeki oyun oyunculari mental acidan bitirdi defolari goze batmaya basladi.

Birkac isim disinda futbolcularin kotu olduguna ben de katilmiyorum ama bilemiyorum yaw hepsi ayri ayri takimlarda iyi rol oyuncusu olabilir ama biraraya gelince yetenek ve oyun karakteri acisindan zaaf olusturuyorlar.

Üstat her dediğinde haklısın da 6 numara transferi bu kadar uzamamali idi. 2 hafta sonra maçımız var geçen sene insanlar taylan-berkan travması yeterince yaşadı. Bu 2li yüzünden 15-20 puanımız gitmiştir, alınan tüm adamlar iyi doğru dediğin, mutlaka 6 numara da alacaklardır ama ilk alınan adam 6 numara olmali idi bence. Şu an 6 numara alınsa diğer transferler için 1 ay beklense bile ses etmem.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim bunlara itirazım yok, Berkan'ı da hala değerli görüp seviyorum Taylan kesinlikle gitmeli rotasyon bile olmamalı ama ilk 11 olarak görmüyorum gelecek sezon için Berkan'ı asla yani şu var, şu oynar demiyorum. 6 ve 10 numara gelecektir kesinlikle, kalite olarak ne kadar tatmin eder ona bir şey diyemem Evander ve Harit üzerinde dahi mutabakat sağlanamıyor çünkü. Bunu da sorunsuz net bir oyuncuyu şu şartlarda alamayacağımız için söylüyorum, Harit gibi bir profile ok olmak zorunda kalacağız.

6 no da bu noktada zor olacak, iyisi pahalı, ortalamasını alsan tartışılır noktada. 10 numara alırız ama 6 numaradan çok emin olamıyorum açıkçası tatmin olma noktasında, çünkü zor bir mevki.

Burada net bir eleştiri olarak Fernando'nun alınmaması söylenebilir ki oyuncu masum insanların hapis yatmasına sebep olduğu için istemiyorum ama 1 milyon euroya alınıp en azından başta 11 sonra rotasyon olarak kullanılabilirdi bundan bağımsız olarak.

evet 2 müstakbel ortasahamızı paylaşıp sinerji yayalım.öyle veya böyle gelecekler

Kadro kötü falan değildi

Çipe,muslera,fatih,alpaslan,semih,ömer,taylan,berkan,cicaldu,morutan,bay,kılınç,diagne,mostfa,oğulcan,aytaç,sekidiki falan,asunçoa,arda,feg,babel,atalay babacan,jankat,ışık,ozorn,luyi,pulgar,gomis

Bu kadroya kötü diyen futboldan bihaberdir,hepsi birer yıldız,hocamın nadide yıldızları

Bırakmadılarki şu yıldızlar topluluğuyla clyi hanımımız eğleyelim

Yönetime de kızıyorum. İlk hedef bir 6 numara olup alınsa kimsenin ağzını bıçak açmayacaktı. Ama benim Okan a güvenim tam. Çok hevesli ve hırslı. Futbolculuk zamanındaki hırsı devam ediyorsa gerekirse alt yapıdan takviye yapıp yine başarıyı yakalar.

Kadro kötü falan değildi

Çipe,muslera,fatih,alpaslan,semih,ömer,taylan,berkan,cicaldu,morutan,bay,kılınç,diagne,mostfa,oğulcan,aytaç,sekidiki falan,asunçoa,arda,feg,babel,atalay babacan,jankat,ışık,ozorn,luyi,pulgar,gomis

Bu kadroya kötü diyen futboldan bihaberdir,hepsi birer yıldız,hocamın nadide yıldızları

Bırakmadılarki şu yıldızlar topluluğuyla clyi hanımımız eğleyelim
Kadroya bak, %60 65 i topculugu birakip bekcilik basvurusu yapsa garipsemem oyle bir kadro

Hayır o değil, gecen sene grup aşamasında biraz da sans yanimizdaydi. Sadece bunu soylemek istedim.
Önde kalite sorunumuz vardı. Kerem bile iyi bitirici değildi o en iyimizdi ön tarafta. Şanslı değildik bizim en iyi oynadığımız oyun tarzı topu rakibe verince yapıyoruz. Top bizdeyken oyunu yönlendirecek adamımız ve bitiricimiz yoktu. Sergio dışında 2 orta saha daha lazım. Ve keremi zorlayacak biri lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt