Hamdi Coban
Parçalı Üye
- 23 Haziran 2023
- 2.756
- 1.787
- 1.028
Nasıl unuttuk ama bir anda Paredes'i.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orta sahaya direk Emre Can için uğraşsak nasıl olurBu taraftarın Kerem’i çöp yapması 13 gün civarı sürer. Yoruldum ben artık, gelmesin.
Yeni sözleşme imzaladıOrta sahaya direk Emre Can için uğraşsak nasıl olur
Yeni uzattı DortmundlaOrta sahaya direk Emre Can için uğraşsak nasıl olur
Sözleşme uzattı.Orta sahaya direk Emre Can için uğraşsak nasıl olur
heeYeni sözleşme imzaladı
SM-A725F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
o kdr bons verelim demiyom ki zaten olumlu tarafından bakmak istedim sadece8-10 milyon bonservis vermedik ama Melo'ya.
Yanlış hatırlamıyorsam 2 3 sene önce de almaya çalışıyorduk Fred’i bence çok matah futbolcu değil. 26 27 yaşında çıkışta olan bir futbolcu alabilsek keşke isim olması çok mühim değiltabi ki etmez
O zaman şöyle düzeltelim ; Melo'yu iki sezon kiraladık. Doku tamamen tuttuktan ve bundan emin olduktan sonra aldık. Dolayısıyla burada risk faktörü çok daha azdı. Kur da on katı arttı neredeyse bu da ayrı bir faktör.8 m euro verdik totalde. 3 senede 10 m eurodan fazla da maaş verdik.
Simge Sağın da Barış Savaş'ın kız arkadaşı olurRashiscayi 5 e filan alırız Ağustos sonu
Beni ister miydin Onur'umTorreiranın yanın boylu poslu fizikli dinamik topçu isterdim.
Boy pos hariç Fred de uyar herhalde
Büyük kulüp olmanın dezavantajı da o. Alırken pahalı alıp satarken ucuza vermek. Ama söylenen rakamlar doğru ise 20 milyon eurolar ben 6 yı da 8 i de 10 u da imkansıza yakın görüyorum. Angelinovari bir olay yaratması lazım Fred in de...2.750 sınırımız, üstü kulüpten çıkmayacak şekilde yapıyorlar transferleri.
6ya inmeleri zor ama oladabilir.
Elanga’ya bile 17.5 aldılar.
Ouvvv çok iyi kazık
Olur canım o da olur.Simge Sağın da Barış Savaş'ın kız arkadaşı olur