Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.922
- 59.444
- 3.423
tam olarak ne zaman doyarsınız transfereNeden mallık olsun talisca ligde en az 25 gol yazar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tam olarak ne zaman doyarsınız transfereNeden mallık olsun talisca ligde en az 25 gol yazar
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Kayseri maçında mertensi solda oynamıştık sol taraf otobana dönmüştü.
Zaha transferi bunu da yakmış
@Emre Zeytinli yine mi Fener’i yaladın, yoktum bir süreFeneri Fenerlilerin yalaması klasik de
Bizimkilerin yalaması kadar büyük mallık yok
Like at ulan ahmet cubbargüvendiğin dağlara kar yağdı @Melikşah Aydoğan
Dayanabilirsen dayan ahmet cabbar
Nebiliyim Sergio , ben karamsar bir tipimsadece oyuna giren mertens ve morutanla mal etmişken mi?
kaynak?
Kim yemlerse ona göre yorum yapıyorlar Türk yorumcularin profesyonellik seviyesi.Geçen gün Zaha için yaptığı yayını izledim Fenere uymazdı falan diyordu çok enteresan bir tip bu Karakullukçu
İnşallah Emre kardeşO düşünce olmasın Allah'ın izniyle her türlü geçeriz.
Kap gelmeden söylemeyeyim dedim
gercek maclar basladıgında tadicin fiziki durumunu ve ferdinin,fb ortasahasının öndeki ihtiyarları cekme durumunu bi görelim bakalım.san marino takımını zor elemiş bi takımdan sonra agız isahli olmuscasına konusmak kolayFenerli kankalarina şirin gözükmesi lazım tabi.
İzin bitti işe başladık yine koptukKap gelmeden söylemeyeyim dedimŞimdi bu transfer olmaz falan filan sonra kedinle rakı masa kurarsın sen şimdi kanks yav
![]()
Erden Timur Fred için İngiltere'ye gidiyomuş kanks ve ek olarak Rashica'ya da ilgimiz varmış..İzin bitti işe başladık yine koptuk
Var mı başka gelişme
Fabriziodan gördüm birkaç Fred haberi
Bu kim renktoVer kirmiziyi
CuneytGkalamis: Geliyorlar