Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav çok saçma bir soru ama şu morutsan raşitza telaffuzları gerçekten öyle mi? Bana çok zorlama gibi geliyor. Okan hoca Erden Timur falan Raşika derken spikerlerin Raşitza demesine uyuz oluyorum
Esim Rumen diye araya gireyim, evet Moruțan'daki "ț" "ts" gibi okunuyor. Hatta soyle bir bilgi de vereyim, ismini okurken biz Turkler vurguyu ilk heceye veriyoruz, Rumenler vurguyu son heceye koyuyor. Ben ilk Turk gibi soylemistim ismini, esim kikir kikir gulmustu.

Turnuva dediğin kaç maç zaten hepsi herhalde biz gruplara kalana kadar kupada oynanan maç kadar maç yaparız :) görünen köy klavuz istemez su yoktu bu oldu kısmı hikaye bolca anlatılır ancak biraz derli toplu takım gelse ne hikmetse biz onlardan dağınık olacağız ve Zalgrisin kesemedigi cezayı kesecekler
Takım niye zamanında kurulmadı şikayeti yapilirda şampiyonllar ligine katilacagimiza inanan var mı demek saçma geliyor bilmiyorum. Ha transfer yapmazsak elenirizde o baska

Ya senin Türkçeni seveyim be Nevzhorse. Bu adamlar da antrenmana katılacak de neyin peşindesin. Sadece 3’ü çıkıyo sanki, araya bir da eki koy da diyeceksin sadece.

Bakambu , Zaha ve Torreira da çıkacak

Konuştuğu gibi twiet atmış bence. Hep böyle cümleler kuruo King Zat

Karagümrük maçında defansif zafiyet tamamen Emre T. İle ilgiliydi.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bilmiyorum siz hangi maçı izlediniz ama Emre Taşdemir benim dediğim maçta kadroda bile yoktu. Eğer deplasmandaki maçı diyorsanız Emre o maçta kilidi açan golü attı. Rakip zaten 30. dakikadan itibaren 10 kişiydi herhangi bir defansif zafiyet yaşamadık o maçta.

Sol bekte Adekugbe ile başladık o maça. Yani zaten ben tek bir oyuncu yüzünden takım savunması aksar demek istemem ama Zaniola'nın 11 başladığı maçlarda sorun yaşadığımız da bir gerçek.

Sırf bu yüzden Zaniola'ya kötü oyuncu diyemeyiz zaten ben demiyorum. Olay bizim oyun anlayışımız ve sahada taşınması gereken çok oyuncumuzun olmasıydı. Bu yüzden de ilk göze batan Zaniola oluyor onu demeye çalışıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt