Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Şunuda anlamıyorlar 10 senede şampiyon olamayan takım varken 10 senede 5 şampiyon takıma gitmek ister oyuncu.Paralel evrende yaşıyorlar.Erden timuru. Sizmanski konusunda ssöyledikleri o kadar dögru ve mantıklı helal olsun.yani yaşı genç yüksek bonservis verilen oyuncunun yiilik limiti bellidir.bencede doğru bir planlama.
Yani istediği parayı verseydik biz alıyorduk.sikecilerde avucunu yalayacakti.
Arkadaş serefszi medya ve sikeilciler şunu kafanıza kazıyin Galatasaray markasıyla fener bir değil.transferde Galatasaray varken oyuncu feneri tercih etmez.
Ayrıca ben fredin ilk tercih olduğunu düşünmüyorum.bennim bildıgim Erden Timur 30 yaşındaki adama o kadar bonservis ve yiilik vermez.ancak ilk seçenekler olmazsa eldede başka alternatif olmazsa fredi alır gelir.
Yusufu kiralık verelim''Günay Güvenç transferi zaten duyuldu. Burada Günay tarafı ve kulüpler arası bir sorun yok. Kiralık vereceğimiz oyuncuların anlaşmasını bekliyoruz.''
Gravenberch, Talisca falan da demistiMelikşah Uğurcan konusunda yanıldı. Olsun Kamada, Fred ve Rasicha gelecek dedi rahat olalım.
Erden timuru. Sizmanski konusunda ssöyledikleri o kadar dögru ve mantıklı helal olsun.yani yaşı genç yüksek bonservis verilen oyuncunun yiilik limiti bellidir.bencede doğru bir planlama.
Yani istediği parayı verseydik biz alıyorduk.sikecilerde avucunu yalayacakti.
Arkadaş serefszi medya ve sikeilciler şunu kafanıza kazıyin Galatasaray markasıyla fener bir değil.transferde Galatasaray varken oyuncu feneri tercih etmez.
Ayrıca ben fredin ilk tercih olduğunu düşünmüyorum.bennim bildıgim Erden Timur 30 yaşındaki adama o kadar bonservis ve yiilik vermez.ancak ilk seçenekler olmazsa eldede başka alternatif olmazsa fredi alır gelir.
erden timur'un ne olur ne olmaz diye yönetici olarak kesin tarih vermemesi normal rdaş yaErden Timur'un net konuşamadığı yerde bu kim ki bu kadar net bilgi veriyor?
Bence yine gelmeyecek. Onun gelişi en iyi ihtimalle önümüzdeki haftanın ortaları olur.
Bizim taraftar zanioloyu satıp rashicayi alacakya..Erden Timur tam tersi adamda vizyon var.rashicayi alternatif olarak düsünuyor.Gerçekten sıktı bu Raşidza muhabbeti. 10 milyon euro filan belli ki talepleri bunu vermeyi doğru buluyor musunuz şimdi? Erden Timur'un açıklamasına bakın ne diyor: "UCL kadrosu kurmamız lazım bütçeyi ona göre kullanıyoruz." tutup Raşid'e 8-10 veremeyize getirdi resmen ki haklı. 4-5 bişeye düşerse alırız zaten ne bu ya her dakika raşidza raşidza yeter.
Ugurcana ne demisti melikMelikşah Uğurcan konusunda yanıldı. Olsun Kamada, Fred ve Rasicha gelecek dedi rahat olalım.
Kan değerleri bozuksa hastaneye yatar, gereken destekle düzelir. Evde dua okuyarak mi düzelmesini bekliyorlar? 2 haftadır aynı muhabbet.
SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Talisca'nın yedeği Kamada olacak o halde.Gravenberch, Talisca falan da demisti![]()
Trabzonspor ile görüşmelere başladık demişti.Ugurcana ne demisti melik
*Gravenberch geniş listedeMelikşah Uğurcan konusunda yanıldı. Olsun Kamada, Fred ve Rasicha gelecek dedi rahat olalım.
Teşhis bilmeden birsey diyemem. Umarim ciddi rahatsızlığı yoktur, ne diyim. Her tedavi olunacak hastalık kötü olmuyor. Bizim de ön eleme maçlarımız var, ciddi bir durum gibi görünmüyor rahatsızlığı. Forvetimiz gelsin istiyoruz.Ya off, kadın muhtemelen hasta, lösemi mi başka bir şey mi bilmiyorum ama sonuçta bir tedavi olması gerekiyor. Nerede tedavi olacak, nerede nasıl yeni düzen kuracaklar, çocuklar nerede olacak, Maxi'den olan çocuklar için ayrı, Icardi'ninkiler için ayrı planlama yapılacak. Tedavi süreci nasıl ilerleyecek, Icardi'nin Wanda'nın yanına gidiş geliş planlaması nasıl olacak... Aile içinde bunları tartışmayı ve bir de Wanda'nın belki asıl tedavi öncesi ilaç ve takviyelerle biraz kendine gelmesini beklediler. Ciddi bir rahatsızlıksa işin psikolojik boyutu var. Bir kafayı toparlamak için bile vakit gerekir. Belki bu süreçte doktorlardan fikir almak ve karar verebilmek için randevular görüşmeler (online veya bizzat) falan planlanmıştır. İtalya veya Türkiye'de tedavi olacaksa bizimkilerin aracılığıyla iki yerdeki doktorlarla, hastanelerle falan görüşülmüş, ona göre planlar değişmiş de olabilir. Bir de Wanda hasta olmasaydı Arjantin'de yaşayacaktı, çalışacaktı, şimdi daha uzun vadeli tam bir taşınma yapması gerekiyor Türkiye veya tedavisini nerede sürdürecekse oraya. Bu da ayrı vakit alır, kadın hastaysa Icardi de ben gidiyorum sen arkamdan gelirsin Avrupa'ya diyemez, yanında olmak ister.
Ha rahatsızlığı bir serum takılıp geçecek bir şeyse bu saydıklarım elbette taca çıkıyor ama benim anladığım o kadar basit bir durum değil gibi. Arjantin basınından sızanlar o yönde şu ana kadar. Erden Timur da geçen hafta "eşinin rahatsızlığı" falan bir şeyler söyledi zaten. Yalan atmıyorlardır herhalde o kadar da.
Antrenmana gene katılır Zaha takımdan ayrı özel programla çalışır.Nevzat yine bol keseden atti antreman meseleyle. Tabi düz kosu yapabilir yinede.