Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahanin sakat olmadigini kim götünden uydurdu? Haluklara inanmiyorsa bile, insan ingiliz basinina bari inanir. Adamlar bize daha imza atmadan, sezon baslangicini kacirabilir demisti ve orda daha halen fizyoterapisten calisiyor diyorlardi.
fb isterken de burda sakat olduğunu yazdim ben

abi taraftar oyunculara gel mel diye yüklenmesin tamam da taraftar tabiki transfer konuşur tabiki gazeteci haber yapar

bu ilk defa olan bir şey değil

Aynen öyle, bilgi akışını sadece haber olarak düşünmemek lazım muhabir, duyumcu, menejer her türlü bilgi sızar yani bunu engellemenin bir yolu yok maalesef

yaw herif werderde en iyi zamanında 35-40 milyonluk adamdı sonra performansı düştü bizde yine yükselişe geçti

sizin de bahsettiğiniz kadar sıradan bir oyuncu da değil yani
35-40 lik olabilir ama o paralar o dönemki yaşına ve potansiyeline verilebilir şu an 27 yaşında beklenen gelişimi gösteremediği için bize geldi .. Ben düz mantık bakıyorum olaya bizde büyük bir patlama yapmış olsa norwichin kapısına dizilirdi millet..
Tabi şu da var her çiçek her toprakta tutmaz bizde tuttu bu yüzden zaten Okan hoca ısrarla alınmasını istiyor..

10 milyon ve üzeri fred için fazla olur görüşündeyim.. düşünülüyorsa makul seviyelerde olması gerekir. büyük bir rakam gerçekten genç bir potansiyele yatırım yapmak daha makul olur..

1690473800251.webp

FD7040D0-53DF-4D14-B17A-EA0AE653F2CA.webp

Manchester çıkartmasından haber gelirse diye bildirimleri açtık beklemedeyiz :)

Erden Timur:

"Taraftarlarımızın haber alma ve transfer alma duygusunu anlıyoruz ancak bu Galatasaray'a zarar veriyor ve transfer sürecini uzatıyor."

Kerem geliyor gibi (13dk önce yapilmis haber)

Galatasaray, Kerem Demirbay transferi için aşama kaydetti. Sarı-kırmızılıların teklifi, 3-4 milyon euro. (Kicker)

haberi okudum, 3-4 milyon teklif ettigimiz yazmiyor kicker'de

ama kulüpler anlasmaya yakinmis ve Leverkusen, Kerem ile görüsmemize izin vermis

Icardi bekledigimizden gec geliyor diye Parise biraz indirim yapin derdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt