Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iclerine hangi renk don giysinler sayin Emre von Bari ?
90larda blendax reklamıyla tanışmıştık bu şarkıyıBu şarkıyı yıllardır biliyoruz tabi de, söyleyen sanatçının adı GALA'ymış lan cidden. Onu yeni öğreniyorum. Fener bize gönderme olsun diye mi bunu seçmiş stadında gol müziği diye? Öyleyse çok komikmiş![]()
gülşenin vokalistiydi önceleri.sonra sarkıcılga basladı 2011de.sezenin aranjörü ozan bayrasa ile tanısıyo ve sevgili oluyor (o da Galatasaraylı,yatagı yorganı studio loncaya atıyo)2016da sezen,ozan bayrasa destek cıkıyo ve yankı ile parlıyo.ozan abiden ayrıldıktan sonra düşüşe gecti baya,icardi ile zirveye cıktı kadınYat kalk bize ve Icardi'ye dua et bejekeli baci.
Tamam evet doğru sadece birini oynatacağız da gidipte zaten avrupa listesine yazdırma şansımız yok öyle bir zorunluluk hissedeceğimizi zannetmiyorum zaten, olursa zaten bir genç yetenek kıvamında yetiştirmelik oyuncu olur.- Ligin kurallarına göre aynı anda hem gurbetçi olanı hem Türki cumhuriyetlerden olanı yedek dahil maç kadrosuna alamıyorsun. Sadece birini alabiliyorsun.
- Avrupa listesinde de daha fazla yurt dışında yetişmiş (Türki olması fark etmez orada) oyuncu yazacak yerimiz yok.
Yani hem Kerem Demirbay'ı hem de öyle birini alırsan ligde de Avrupa'da zor forma görür.
Abdülkerim dışında hepsinin falsoydu.zagris macında her topu falsoydu
bu yeni gelecek 8 numaradan çok şey bekliyorsunuz bence. öyle gelip tek başına takımdaki bütün sorunları çözecek bir 8 numara yok.
90larda blendax reklamıyla tanışmıştık bu şarkıyı
Tamam evet doğru sadece birini oynatacağız da gidipte zaten avrupa listesine yazdırma şansımız yok öyle bir zorunluluk hissedeceğimizi zannetmiyorum zaten, olursa zaten bir genç yetenek kıvamında yetiştirmelik oyuncu olur.
Yukarıda tartıştığımız beknaz eğer bu takımdaysa bu riske değer bir iş olur, zaten uefa b listesinden oraya sokarız.
+ ne yalan söyleyeyim son senesi durağan geçen eski hızını kaybetmiş sadece tekniğiyle ilerleyen kereme de bir miktar seviyeliyim. Bana direkt olarak selçuk durumunu hatırlatıyor. Şimdi mecburuz diye de alternatifim yok triplerine girip iyice yayar üzerimize yük olmasını istemiyorum açıkcası.
Bu transfer benim için nasıl anlamlı olur 1.5 m bons 1.2 civarı maaş veririz o zaman tamam lan olurum diğer türlü 4 milyon bonservis 1.7-2 arası maaş bence direkt geçelim. İyi teklif gelirse nelsonu satar yerini 12ye falan gönderilmek istenen merihle doldururum daha mantıklı en azından italyada oynayan 25 yaşında bir oyuncuya stoperi emanet ederim.
Kerem tamam yetenekli ama bu adamlar türk ya 30 yaşından sonra seviyesini koruyan hatta yükselten bir burak gördüm birde ilkay hele gurbetçiler bu konuda daha tereddütle yaklaşılması gereken adamlar gibi duruyor. Hamitin hızla düşen performansı, liverpool, madrid, dortmund gezen nurinin 32 yaşında futbolu bırakması falan bende hep soru işareti oluşturan şeyler.
Murti hizmet
benim yeni 8den beklediğim bütün sorunları çözmesi değil
zaten bizim takımın öyle devasa sorunları filan da yok
yeni 8den beklentim şu
zaha transferiyle takımın yapısı radikal bir değişikliğe uğradı ön tarafta ve elimizdeki 8ler bu yeni yapıya uygun olmadığından yeni 8 bu yeni yapıya uyumlu olsun
o yüzden bana göre skorerliğinden çok top kapması ve oyun kurulumunda kalitesi ön planda olmalı ve mümkünse size olarak biraz cüsseli olmalı ki alan ve mücadele konusunda avantaj sağlasın
benim adamım o yüzden soucek mesela