Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
F2GiN5_WQAA6sF4
Screenshot_2023-01-28-16-04-05-146-edit_com.instagram.android.webp

SA

Melikten duyum var mı, Prowse işi ne oldu

sen hayatinda en az 5 kere 10 saatlik ucus yapmissindir , kastamonu - galatasaray macini bile 5 televiziyonla izleyen adamsin yeme bizi
üstad 100 üstüdür ucus sayim herhal ama hep 1 - 1.5 saat maks. bir de osurma problemi var bende, kendimi tuttukca osurmayınca şişiyor göbek, indigimde duba gibi oluyorum

15 saat olsa şişe şişe patlardım herhal. hostesler de tuvaletin dibinde bekliyor osuramıyor insan tuvalette de

üstad 100 üstüdür ucus sayim herhal ama hep 1 - 1.5 saat maks. bir de osurma problemi var bende, kendimi tuttukca osurmayınca şişiyor göbek, indigimde duba gibi oluyorum

15 saat olsa şişe şişe patlardım herhal. hostesler de tuvaletin dibinde bekliyor osuramıyor insan tuvalette de
Salıver gitsin senden önemli mi Zeytinciğim.

hocam o konuda ben götü iyi programladim , osuruk geldigi vakit kendini biraz sıkıp sonra yavasca salacaksin ki o fıslıyarak ciksin osurdukdan sonrada kitap okuyup birseyden haberin yokmus gibi davranacaksin.

evde bunu calisarak sende yapabilirsin

bu ne

Fred , Rashica ve Gunayi alip transferi kapatiriz bence.

Olursa belki Demirbay veya Salih Ozcan icin zorlariz.

Zaniolonunda satilacagini dusunuyorum

Eski futbolcumuz Fernando Meira:

''Oyun sevincini ve tutkusunu geri kazanması için Galatasaray doğru seçenek. Kararı kendisi verecek ama giderse Galatasaray'da el üstünde tutulacağını çok iyi biliyorum. Onun için güzel bir deneyim olur.''

🔗 (Record)

Felix hakkında

UEFA, Juventus'u Konferans Ligi'nden men etti. Bu karar sonrası İtalya'dan Fiorentina, Avrupa Konferans Ligi'ne katılacak. [La Stampa]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt