- 26 Eylül 2012
- 121.990
- 72.493
- 5.068
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
üstad 100 üstüdür ucus sayim herhal ama hep 1 - 1.5 saat maks. bir de osurma problemi var bende, kendimi tuttukca osurmayınca şişiyor göbek, indigimde duba gibi oluyorumsen hayatinda en az 5 kere 10 saatlik ucus yapmissindir , kastamonu - galatasaray macini bile 5 televiziyonla izleyen adamsin yeme bizi
Salıver gitsin senden önemli mi Zeytinciğim.üstad 100 üstüdür ucus sayim herhal ama hep 1 - 1.5 saat maks. bir de osurma problemi var bende, kendimi tuttukca osurmayınca şişiyor göbek, indigimde duba gibi oluyorum
15 saat olsa şişe şişe patlardım herhal. hostesler de tuvaletin dibinde bekliyor osuramıyor insan tuvalette de
hocam o konuda ben götü iyi programladim , osuruk geldigi vakit kendini biraz sıkıp sonra yavasca salacaksin ki o fıslıyarak ciksin osurdukdan sonrada kitap okuyup birseyden haberin yokmus gibi davranacaksin.üstad 100 üstüdür ucus sayim herhal ama hep 1 - 1.5 saat maks. bir de osurma problemi var bende, kendimi tuttukca osurmayınca şişiyor göbek, indigimde duba gibi oluyorum
15 saat olsa şişe şişe patlardım herhal. hostesler de tuvaletin dibinde bekliyor osuramıyor insan tuvalette de
bu neüstad 100 üstüdür ucus sayim herhal ama hep 1 - 1.5 saat maks. bir de osurma problemi var bende, kendimi tuttukca osurmayınca şişiyor göbek, indigimde duba gibi oluyorum
Ajax bu yüzden kovdu zaten.Bu Tadic işler kötü giderse arap ismaili yer gibi.
yalnız onunda maşallahı var çok sakatlanıyor.Renato Sanches zu Roma
İhtiyacımız olan profile yakın oyunculardan biriydi
vitesi boşa atmış geliyor zaten benzinden tasarruf olsun diye.Lütfen uçağı yavaş sür pilot bey