- 18 Mayıs 2011
- 22.327
- 12.109
- 1.873
İlk maçta 2 golü yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum.2 maç 2 gol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk maçta 2 golü yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum.2 maç 2 gol
Miçö ve cicayı tutup ta Morutanı satmak ne demektir aga, insanda beyin olmaması gerekSamsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Galatasaray'dan Morutan'ı istedim. Midtsjö ve Cicaldau’yu da istedik ama onlar bize biraz pahalı geliyor. Morutan’da durum belli değil. Büyük olasılıkla onu satacaklar. Suudiler çok para veriyor. Genç yaşında, belki hayatında hiç göremeyeceği bir parayı orada 1-2 senede kazanıp dönme gibi bir durumu olabilir." (Skorer)
sen niye bizim işlere karşıyon dayı
TJK Ante Rebic'i alıyormuş
sakatlık geçmişi son 2 senede felaket durumda
Ekli dosyayı görüntüle 212465
Bencede 9a geçmeli
İçime sinen bir transfer olmayacak eğer Fred ya da o profilde biri alınırsa.en azından forvet arkası yahut 8e dönüşü olabilecek nispeten düşük maaşlı adam almalıydık
birine zaha geldi diğeri için öyle biri gelse bari
İlk maç 1 gol 1 asist ikinci maç 1 golİlk maçta 2 golü yokmuydu ben mi yanlış hatırlıyorum.
Günaydin hayirli cumalar Kardeslmgöttenmorgen Kemalim
Yok yaa Danyalavrupanın yerli oynatma zorunluluğu olan yeri var mı
o kural avrupaya topcu göndermemizin de önüne geçiyor. büyük kulüpler büyük topçularla oynar. yerlisi de yabancısı da. ben şimdi teklif varsa yunusu nası göndereyim avrupaya? berkan? tff bi zahmet bunu da açıklayiversin. önünü arkasını düşünmeden yasak diyip geçiyorlar. anlamsız altının üstünün açıklanamayacağı sadece birilerini hoş etmek için uydurdukları sacma sapan kural
Neden geç geldiğini kesin sorarlarBu gece muhabirlere soru imkanı verilmez umarım Wanda ya hastalık falan sorup moral bozmasınlar
Ülkede spor muhabirinin ortalama İQsu
Icardi'nin gelişi daha çok rahatsız etti kuşları
Çünkü başardığı şeyler ortada daha iyisini yapacak bu sezon +30
Miçö ve cicayı tutup ta Morutanı satmak ne demektir aga, insanda beyin olmaması gerek
Yapacak bir şey yok Mertcim
3. Yerliyi kalede kullanmak zorundayız
Takım defansif olarak iyi bir reaksiyon gösterirse
Kaleciye çok iş düşmez
FNE-NX9 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi