Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.751
- 59.184
- 3.423
SanmamFred gelir mitzo gider genç bir box to box alınır yedege
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SanmamFred gelir mitzo gider genç bir box to box alınır yedege
Tek ortak noktaları zenci olmalariZahanin batşuaiyi salagina benzemesi canımı sıkıyor
Bizimkilerden ses yok ona tav oldu millet, kap map paylaşım hiç bişi yok
Öyle olması lazım. Biri patladı mi şampiyonlar Ligi'nde ayvayi yedin. Ligde bile yiyordun son haftalar. Bakalım gorecegizSanmam
Dostum ligde ve avrupada farklı 11 diye bir şey olamaz mümkünatı yok. Ligde tek maç oynamayan adamı şampiyonlar liginde tak diye real deplasmanına mı çıkarıcaz mesela ya da misal keremi düşün adam her maç ligde oynayacak takımı taşıyacak ama şampiyonlar liginde yedek mi bekleyecek daha sonra bu oyuncudan nasıl verim alacağız4-3-3 dizilimi şu an eldeki kadroya uygun görünüyor, Avrupa'da direkt bu sistemle oynayacağımızı düşünüyorum ben de. Şu şekilde; (Fred profilinde bir oyuncu geleceğini düşünerek)
Ekli dosyayı görüntüle 212469
Ama ligde oynayacağımız maçların %75'ini üstün oynayacağımızı ve ortasahamızda mezzala rolü oynayabilen oyuncular olmadığı için bu taktiğin gereksiz bir merkez yığılması oluşturacağını düşünüyorum. Bu yüzden ligde 4-2-3-1 dizilip forvet arkasında Zaha gibi versatil bir oyuncu tercih ederim, maç içinde olan bitene göre çok daha kolay şekilde farklı versiyonlara evrilirim.
Ayrıca elimizde Kerem varken Abdülkerim'den sonra kadroya ilk yazılacak olan yerli odur. 3. yerli olarak da benim ilk tercihim Kazım olur. Bu hem mevkisindeki partnerinin kiralık olmasından hem de hemen hemen aynı defansif katkıyı alacağımızdan olur, Angeglinho'nun ofanstaki eksikliğini de fazladan hücumcu oynatarak çözmüş olurum.
Söz konusu 3. yerli sakatlık, formsuzluk vs durumlarda el değiştirse de kaleciye fixlemem hiçbir zaman, büyük takımların kalesinin en önemli mevkilerden biri olduğunu unutmamak gerek, rakip maç içinde çok az şans bulup kalene gelir, onda da saçma sapan goller yersen tüm takımın guard'ı düşer, bu yüzden kaleci takıma da güven vermeli. Bunu defalarca tatbik ettik geçmişte.
Uzun lafın kısası ligde de şöyle bir 11 yapardım, sakatlık, formsuzluk gibi durumlarda da Kazım'ın yerine ortasahadan, kanattan vs başka yerliler kullanırdım.
Ekli dosyayı görüntüle 212473
Katılıyorum ve birde herkes sadece kaleci olarak görüyor.Halbuki nando takımın birleştirici mental gücü.Toreira gibi duygusal kırılgan, İcardi gibi parladığı kulüp olan inter tribününe rest çekebilecek kafa yapısında nelson gibi konsantrasyonu bozulduğunda yaprak gibi savrulan çok farklı tipte oyuncu grubunu sapasağlam psikolojide saha da görüyorsak Nandonun çok çok büyük payı var.Nando torreira icardi kadrolara yazılır ondan sonra diğer oyuncular yazılır ,abartmıyorum nando klasindan düşmüş olsa bile rakiplerin hala en tirstigi adamlardan
zaha 2. forvet olarak rakiplere ciğer masajı yapar mı ahbfield#Cafer
Kimmiş o aslan fred miCity şehrinde bir aslan var
SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
zaha 2. forvet olarak rakiplere ciğer masajı yapar mı ahbfield