Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.625
- 101.818
- 5.238
Sevdim Kerem i
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mauro ve Wanda kabinde patlattıkları şampanyalardan pilot beye de ikram etmişler diye yorumladım bu manevrayı.
Ucak takip etmek ruh hastaliginda kacinci seviye oluyor yaw.
Ülke olarak yönümüzü Arabistan a çevirdiğimizden çok da yanlış bir konuşma olmamış aslındaNereye gitti yaw biz almadık mi icardiyi
Mauro ile mi geliyo
fb tete alırsa
ferdi
mhy
ismail
ice
bunlar harici oynatabileceği yerli yok
ortasaha bakıyorlar o gelirse ismail oynamaz
kaleci demek ki türk olacak
geriye tek seçenekleri mhy ferdi irfancan eğribayat yapmak kalıyor
kaleci de alırlarsa zaten 9+2 için tüm güçleriyle bastıracaklar
obsesif-kompulsif bozukluğu resmen ..samasir makinesininin karsisina gecip izlemek gibi .. millet otistik olmus farkinda degillerUcak takip etmek ruh hastaliginda kacinci seviye oluyor yaw.
Mauro ile mi geliyo
Fazla yaşlı bu paralara değmez daha genç olsaydı verilirdiBonuslarla olabilir bilmiyorum. Alamayacakları bonusları veriyoruz. Garanti verdiğimiz 7-8 falandır.
GS yazacak
Evet çıkıyor ama ondan önce girilmeye başlanmıştı hatta ilk ben dedim böyle birşey yapalım diye akşamı yapılmaya karar Verilmiş içimi okumuşlar.Yav bu Halukla Gökhanın söylediği herşey çıkıyor, helal olsun valla. hiçkimsenin aklında fikrinde böle bişi yoktu, pazar akşamı imza töreni dediler. Bakambu olayı da öle
Kağıt üstünde en çok yerli herhalde Fener'de ama gavur Fred dışında hiç birini sorun yaşamadan ilk 11'e yazamıyorlar.fb tete alırsa
ferdi
mhy
ismail
ice
bunlar harici oynatabileceği yerli yok
ortasaha bakıyorlar o gelirse ismail oynamaz
kaleci demek ki türk olacak
geriye tek seçenekleri mhy ferdi irfancan eğribayat yapmak kalıyor
kaleci de alırlarsa zaten 9+2 için tüm güçleriyle bastıracaklar