Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu fener olunca avukatı da aynı bahçıvanı da yok arkadaş bunlara laf anlatılmıyor. Adam kent İskoçya'da yardırıyordu diyor ulan adam'ı izlemesek istatistiklerini bilmesek inanacağız. Forumdan bi ihtiyar Rangers veya celtic'de oynasa 10 gol atar.

fb tete alırsa

ferdi
mhy
ismail
ice

bunlar harici oynatabileceği yerli yok

ortasaha bakıyorlar o gelirse ismail oynamaz
kaleci demek ki türk olacak
geriye tek seçenekleri mhy ferdi irfancan eğribayat yapmak kalıyor
kaleci de alırlarsa zaten 9+2 için tüm güçleriyle bastıracaklar

Serdar aziz
ferdi
emre
irfan
altay
iso
mh

Fenevin yerli konusunda sorun yasayacagini sanmiyorum mayk

Man utd fredi premier ligden bir takım istese bile max 10m euroya satabilir.12 13 cok fazla.

Yav bu Halukla Gökhanın söylediği herşey çıkıyor, helal olsun valla. hiçkimsenin aklında fikrinde böle bişi yoktu, pazar akşamı imza töreni dediler. Bakambu olayı da öle

Yav bu Halukla Gökhanın söylediği herşey çıkıyor, helal olsun valla. hiçkimsenin aklında fikrinde böle bişi yoktu, pazar akşamı imza töreni dediler. Bakambu olayı da öle
Evet çıkıyor ama ondan önce girilmeye başlanmıştı hatta ilk ben dedim böyle birşey yapalım diye akşamı yapılmaya karar Verilmiş içimi okumuşlar.

475 ne ya bugattiyle mi geliyorlar. Pilot saat başı ücretle mi çalışıyor.

fb tete alırsa

ferdi
mhy
ismail
ice

bunlar harici oynatabileceği yerli yok

ortasaha bakıyorlar o gelirse ismail oynamaz
kaleci demek ki türk olacak
geriye tek seçenekleri mhy ferdi irfancan eğribayat yapmak kalıyor
kaleci de alırlarsa zaten 9+2 için tüm güçleriyle bastıracaklar
Kağıt üstünde en çok yerli herhalde Fener'de ama gavur Fred dışında hiç birini sorun yaşamadan ilk 11'e yazamıyorlar.

Altay idare ediyor bazen ama istikrarsız, Kahveci de zaman zaman iyi ama o da çok istikrarsız. Diğerleri de ilk 11 için net bir şekilde yetersiz.

Bizim yerliler daha az ama Fener'den fersah fersah iyiyiz bu konuda. Hatta en iyi yerliler bizde bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt