Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KADRO DERİNLİĞİ:

GKs: Muslera, Günay, Jankat
DFs: Sacha Boey, Angelino, Kazımcan, Dubois
DCs: Nelsson, Abdulkerim, Emin, Kaan
MFs: Torreira, Oliveira, Demirbay, Berkan, Midtsjo
AMFs: Zaniolo, Kerem, Zaha, Barış, Mertens, Yunus, Morutan, Yusuf, Emre
FWs: İcardi, Bakambu, Halil

önem sırasına göre aşağı yukarı bu şekilde.

Jankat (Alt Yapı Kontenjanı)
Emin (Alt Yapı Kontenjanı)
Yunus (Alt Yapı Kontenjanı)

sebebi ile değerli.

Dubois
Midtsjo
Yusuf
Morutan
Emre

gitmeye en yakın isimler ve 2-3 tanesi ile yakında yollar ayrılır.

Günün sonunda

Yabancı: Muslera, Boey, Nelsson, Angelino, Torreira, Oliveira, Zaniolo, Mertens, Zaha, İcardi, Bakambu
Yerli: Günay, Abdulkerim, Emin, Kaan, Kazımcan, Berkan, Demirbay, Barış, Kerem, Yunus, Halil

kalacak gibi görünüyor.

22 kişilik kadro da bunlar olur.

+3 transfer de gelecek diye düşünüyorum.

8 Numara
10 Numara
Sağ Bek (Dubois giderse)

başka da transfer olmaz daha.

Erdem Timur transfer edeceği oyuncuya florya suyu ile gidiyor galiba:)

İcardi
Zaha KD KA Rash
Toreira
Anhel Abdhül Nelson Boey
Muslera

Böyle bi diziliş erotik olur mu
böyle bir şey düşünmeyip zaten bu transferleri yapıyorsak hoca da bakalım bence.Mecbur 4-1-3-2 falan gibi oynamamız lazım.Muslera-Boey-Nelsson-Abdül-Angel-Torreira-Demirbay-Zaniolo-Zaha-Kerem-İcardi gibi.Zaniolo ve İcardi ilerde oynarlar beraber.Yoksa zor işimiz , Fener'in geçen sene Jesus'la oynadığı 4lü gibi oynamak lazım ligde.

Bu da yanlış gibi

Tanımıyorum ama videolarda bayağı top kapıyor

keşke yanlış olsa abi ya leverkusen forumuna girdim en az bi 40-50 sayfa okudum yorumları 2-3 seneden beri hep aynı eleştiriler yapılmış zaten, 3 maçın tekrarını izledim

hani bazen ilerde top kaybediyoruz, mertens dahi dönüyor, oliveira sallana sallana geliyor, paso bunu gördüm Kerem’de. Leverkusen’li taraftarların en büyük şikayeti hırs, istek yok herifte maalesef ana sorun bu.

Bilal Kısa tarzı takılacağını düşünüyorum ben şutları, 3. bölgede ki kritik pasları falan gayet iyi onlarda sorun yok. Teknik anlamda bi şey kaybetmemiş ama fiziksel olarak zayıf gördüm, bir de hırs/çalışkanlık konusunda eksik. Burda taraftarla arasında ki kimya tutarsa değişir belki tabi bilemeyiz. İlk 11 oynayacağı bir senaryoda bence olabildiğince ilerde kullanılmalı ve arkasını toplayacak bir orta saha daha alınmalı, özellikle hareketli/çevik bi oyuncu olmalı bu

Kerem Demirbay stratejik açıdan çok önemli bir hamle.
Türkiye’de yetişmiş bu kalitede bir yerli oyuncu yok. Özellikle ligde bizi çok rahatlatacak.

En büyük transferimiz icardi seviyesinde zaha.İnşallah sakatlığı hafiftir şu adamı premier ligden sonra bizde izlemek istiyorum.

Zaha sağ kanat Kerem ise sol kanat oynar bence bunun dışındaki diğer tüm seçenekler macera olur. Zaha'nın son dönemde daha çok solda oynadığı doğru ama kariyerinde en çok sağ kanatta oynamış yani oraya alışkın. Kerem ise sol kanat dışında zaten hiç oynamadı sayılır hele merkezde falan oynaması şu aşamada çok zor. Sistemin 4-2-3-1 olduğu bir durumda en optimal seçenek budur.

1690545423415.webp

Mecbur bunu yapacaz.

Kerem ile ilgili olay su. Gününde oldu mu cok mücadeleci bir oyun sergileyebiliyor, tam bir ikili mücadele manyagina dönüsebiliyor. Ama gününde olmadi mi da Sergio'nun son haftalardaki hali gibi ikili mücadelelerden kacarak silik bir performans koyabiliyor ortaya.

Bu sene Kerem de ayni takimi Leverkusen gibi istikrarsiz performans gösterdi. O takimda tek istikrarli adam Diaby denen manyakti, tabi o bile deli gibi goller kacirdi. Onu da 55 Milyona EPL'ye sattilar iste.

Kerem ilk 11 icin mi yoksa rotasyon icin mi düsünülüyor onu anlamadim ben tam olarak. Cünkü ileri hattaki adamlari düsünürsek orta sahamiz fisek gibi olmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt