Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kader ağlarını örüyor... Taa Mayıs'ta dedik en mantıklı isim bu diye...

Ndidi-640x422.jpg

Bu hazarla terzi görüşülen ismi öğrendi heralde yol yapıyorlar. Zahayı da ıkınmış ama korkudan yumurtlayamamıştı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Bende aynı şekilde düşünüyorum

Rodop Nevzat vs herkes 8 no için efsane bir isim var diyip duruyor bu isim fred olamaz bence

Eğer gerçekten icardi seviyesinde bir 8 no alırsak takımı düşünemiyorum bile

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu Kerem Demirbay’ı hiç izlemedim. Geberik Selçuk İnan çıkmaz umarım. Ayrıca bu transferden sonra ben Berkan olsam takımdan ayrılırdım.

Sırf gündem değişsin diye yalandan epik bir isim atar ortaya bu gece Fenerbahçe basını.

Bu Kerem Demirbay’ı hiç izlemedim. Geberik Selçuk İnan çıkmaz umarım. Ayrıca bu transferden sonra ben Berkan olsam takımdan ayrılırdım.
Berkan faydali biri ama ilk 11 için yetersiz. Yani oynayabileceği tek orta saha üçlü format, o tarz futbol oynayacagimiz da belli değil.

Bende aynı şekilde düşünüyorum

Rodop Nevzat vs herkes 8 no için efsane bir isim var diyip duruyor bu isim fred olamaz bence

Eğer gerçekten icardi seviyesinde bir 8 no alırsak takımı düşünemiyorum bile

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Efsane isim Selçuk İnan olmasın?

Yaş ortalamasını çok yükseltmeden yeterince tecrübeli bir kadroya sahip olmamızdan memnunum. Demirbay da alındıysa artık biraz hız kesip sonlara doğru fırsat transferi kovalanabilir, acil ihtiyaç denecek bir mevkii kalmadı...

Genç ve istikbal vaad eden 1-2 oyuncu da olur, makul şartlarda olgun ama yaşı çok geçmemişler de...Çekirdek kadrodan giden olursa başka tabii...

Renkdaşlar İcardi’nin uçağını beklerken, çerezlik izlenecek video çıkardım. Herkese iyi seyirler, desteklerinizi bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt