Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merih nelsondan çok iyi stoper. İsteyen linç edebilir. Aksi olsa atalanta inter çoktan 25i verip almıştı. O adamlar bizden çok biliyor

Merih iyi stoper (Nelsson'dan iyi diyemem, sadece daha agresif, tarzları hayli farklı olduğu için şu daha iyi demek zor) ama Abdülkerim-Merih ikilisi iyi bir ikili değil. Hele bizim yani oluşan kadro ve sistemde hiç değil. Milli takımda fragmanını gördük bu ikilinin. Abdülkerim'in yanına pozisyon almasını bilen, akıllı, dengeli stoper lazım. Merih gibi devamlı riskli agresif müdahaleler yapan biri değil bence. Ben tercih etmem.

Büyük Ağustos operasyonu adını verdiğim planı aşağıda paylaşıyorum.

Zaniolo 27
Yunus 7
Dubois 3
Midsjo 3
Nelson 22
Total 62

İcardi 10
Merih 12
Kerem D. 3
Rashica 7
Guenduzi 15
Total 47

15m Euro kar ile kadro hem çok çok güçleniyor hem sağ açıkta kim oynayacak tartışması bitiyor hem 8+3 tartışmasını bitiriyorum.
Duruma göre Kalan parayı kamada için imza parası olarak kullanabiliriz 😀😀😀

Zajc almalari cok iyi oldu bana göre, belki orta saha bile almazlar xD ön taraf acaib sekilde yasli, hicbiri kosmaz (cengiz dahil). Birde üstünde orta saha böyle orta sinif kalirsa, kargalarla ikincilik yarisi anca yaparlar

Büyük Ağustos operasyonu adını verdiğim planı aşağıda paylaşıyorum.

Zaniolo 27
Yunus 7
Dubois 3
Midsjo 3
Nelson 22
Total 52

İcardi 10
Merih 12
Kerem D. 3
Rashica 7
Guenduzi 15
Total 47

5m Euro kar ile kadro hem çok çok güçleniyor hem sağ açıkta kim oynayacak tartışması bitiyor hem 8+3 tartışmasını bitiriyorum.
Duruma göre Kalan parayı kamada için imza parası olarak kullanabiliriz 😀😀😀
Matematik hocana selamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt