Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir de bu imza töreni benim çok hoşuma gitmedi. Şu an için gerek yoktu. Adam gibi taraftara açık antrenmanımızı yapardık.

Transfer sezonu bittiğinde geçen seneki gibi güzel bir video ile kapatırdık transfer sezonunu. Şampiyonluk, kupa vs. olmadan bu tarz statta taraftarlı kutlamalardan sezon başında uzak durmak lazım.
Bu mutlu günde bunları düşünebildiğine göre çelik gibi bir duygusal zekan olmalı. Şaka yapmıyorum, cidden alkışlanacak hareket. Biz taraftar olarak böyle eleştirel bir seviyede olduğumuz sürece kimse ağzımıza bir parmak bal çalarak bizi konsolide edemez.

fred ile pres gücünü ve oyun hızını arttırmak amaçlanıyor büyük ihtimalle. angelinho, fred, torreira, boey ile şok baskılarla topu hızlı bir şekilde geri kazanmak amaçlanıyor ve hızlı bir şekilde oynamak öne doğru..

Parades'i isterdim. Hem baskı altında daha rahat top çıkarırdık. Hem boy problemi bir nebze azalırdı. Hem de Angelino daha rahat ederdi. Torreira önde işimizi görürdü.
Bende çok istedim ama sonra saldım.14 temmuzdan beri fred gündemde.zaha ilk haber 8 temmuz.gelisi 23 temmuz.zaha 15 gunde geldi.bugun fredle ilgili ilk haberin 15.gunu.😀

Zaha ve Zani varken Kerem'i nasıl oynatırız? Ve ya oynatır mıyız? Kazım yerine oynayacak Angelino da var. Nasıl çözeceğiz merak ediyorum. Yerli-yabanci dengesizliği artmış görünüyor.

Ayrıca ön tarafın takım savunmasına katkısı düşük olur. Nasıl bir sonuç doğurur orası da önemli.
FB Cengiz'i alamazsa sezon başlamadan 9 artı 2 ye dönülebilir kanaatindeyim.

zaha'ya üzüldüm yau. öyle bir adam ile aynı takımda oynuyor ve ayni dönemde transferi açıklandı ki, kenarda sekidika gibi kaldı adam. :dd

şaka bir yana bu üzerindeki baskıyı da alır muhtemelen. motivasyonunu da arttırır.
Bu joao felix olursa ne yaparız acaba

Kafamda saç kalmadı 1 günde, +3ü nasıl yerleştirecez takımda???

6-7 tane yabancıyı sabiyleyip geri kalanını lig maçlarında yerlilerle rotasyona sokmamız gerekecek ŞL maçları için. Bence biz bu kim oynayacak muhabbetini çok kafaya takıyoruz. ŞL'de gruplara kalırsak herkes istediği süreyi bulabilecektir.

zaha'ya üzüldüm yau. öyle bir adam ile aynı takımda oynuyor ve ayni dönemde transferi açıklandı ki, kenarda sekidika gibi kaldı adam. :dd

şaka bir yana bu üzerindeki baskıyı da alır muhtemelen. motivasyonunu da arttırır.
Evet kendisi şu am teknesinde ağıyordur rdaş

Kimseye beleş forma yok. O da şampiyon yapsın ona da şarkılar yazılsın

daha önce yazdık yine yazalım, ilk onbirin 8'inin geçen seneki takım ile aynı olması beni çok sevindiriyor.

kadro istikrarı inanılmaz önemli bir şey.

ilk onbire şu an için 2 takviye yapıldı, 2'si de üst düzey oyuncu. (zaha ve angelinho)

şimdi de 8 numaramızı bekliyoruz. raşit abi de olursa, tadından yenmez gerçekten.

kısmen haklı bulmakla beraber bi taraftan da global anlamda , taraftarın yarattığı atmosfer sağlam bir etki yaratıyor sosyal medyada.

ortaya çıkan güzel görüntülerin transfer görüşmeleri yaptığımız oyuncuların ikna sürecinde de biraz olsun işimizi biraz kolaylaştırdığını düşünüyorum. erden başkan bahsetmişti hatta bi ara şampiyonluk kutlamalarını falan filan izletiyoruz alacağımız oyunculara diye.

bir yandan ciddi pozitif etkileri de var yani
Bana da öyle geliyor ki muhtemelen sponsorlar istedi. Bizde yapmak zorunda kaldık ama dediğim gibi sezon başı olması 3 gün sonra kritik bir maça çıkacak olmamız falan biraz zamanlaması kötü oldu bana göre.

Mertens, Oliveira, ve gelirse Rashica yedek kalmayı kabul ettikleri sürece kulübemiz de aşırı sağlam olacak.

nasıl bir tekne acaba o :d
1690589551947.webp

Üç bacagi var rdas

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt