Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 aydir kafa ütülüyorlar lazio torreira ve fred'i istiyor diye:asd:

Oliveira-mitço şutlama yerlerine
Lemina,fred(veya başka biri)

Muslera 1
Boey 2
Nelsson 3
Torreira 4
Oliveira 5
Zaniolo 6
Mertens 7
Icardi 8
Angelino 9
Bakambu 10
Zaha 11
Morutan 12
Dubois 13

Midtsjö 14 OUT
Yusuf 15 OUT
Cicaldau 16 OUT
Luyindama 17 OUT

bence ilk 13 oyuncu kalır. rachica gelir 14. yabancı. orta sahaya da demirbay gelir.

Yabancı sınırının aynı kalacağı açıklandığı zaman burda sevinenler vardı. Fener bu kadar yabancı alıyor ahahhaa diye. O zaman da yazmıştım bize engel olsun diye kural degismedi . Sınırsız veya 9+2 olsa ne rahattik şimdi. Her şeyi geçtim bizim gibi takımın taraftarının kime yaradığını dikkate almadan yabancı sınırının mümkünse kalkması yada düşmesini istemesi lazım.
Kaldı ki bireysel olarak yabancilardan en cok verimi alan takım biziz. 30 senedir kalecini 1 kez Türke teslim edememişsin. Sırf fb ye yarar diye itiraz edildi. Eee bize daha çok yarıyor. Tam ipi koparacakken aysal zamaninda seni bununla durdurdular. Tamamen kalkması lazım ama 9+2 bu sene müthiş rahatlatacaktı bizi. Şimdi demirbay acaba kurtarır mı o pozisyonu diye dusunuyoruz

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Önceliklerimize göre hareket etmekte fayda var, Torreira sakatlanınca halimiz ortada kesinlikle orta saha ya transfer yapmalıyız özelliklede fizik kalitesi yüksek bir oyuncu, KeremD filan kesmez, Zaniolo satılmayacaksa Rashica şuan için öncelik olmamalı, Mertens yaşı ortada fiziksel kalitesi iyice düştü 2. Önceliğimiz 10 numara olmalı, Rashica'yı çok beğeniyorum takım oyuncusu, bekte bile oynar ama giden olmayacaksa şuan için öncelik değil, Zaniolo Mertens Midtsjo Oliviera Dubois Yusuf Morutan Cicaldau bu isimlerden gideceklere göre 3. ve 4. Önceliğimizi belirlemekte fayda var. Birde bu kadar kaliteli takımda bir kaç genç oyuncu monte edilebilir, ilk öncelik TSL maçlarında Emin olmalı diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt