Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo konusunu fazla konuşuyoruz. 35 serbest kalma maddesini getiren varsa Avrupa'dan özellikle bizimkiler sırtında taşır. Zanioloda tekrar İtalya yada premier lige gitmek ister. Ama ben ne İtalyadan ne de premier ligden ciddi bir ilgi olduğunu düşünmüyorum. Bu yıl ki özellikle Avrupa performansı belirleyici olacaktır.

Planlamamiz nasıl bilmiyorum ama fred vb ortasahayi ve rasidi alıp sonra beklemeye gecebiliriz ,satış durumuna göre hareket edebiliriz

ağbi bu ne ya zuhahahaha

Ekli dosyalar

• 20230729_135824.webp
    20230729_135824.webp
    81,9 KB · Görüntüleme: 127
emre kilinc samsunla anlasmis 3 yıllığına.ertan yazdi

Yerel haberlerde iyi ertan,yurt disi fos.bunu herkes biliyo yıllardır

yalnız bence o gün sorun ırta saha değil ön taraftaydı

o kadar çok top kaybını hiçbir ortasaha tolere edemez
Kerem-Barış-Zaniolo-Yunus dörtlüsünden hiçbiri çok az top kaybıyla oynayabilecek adamlar değil. Öyle oynamaya çalışırlarsa, başta Kerem olmak üzere sıradanlaşırlar. Biraz da mecburiyetten dolayı birbirini tamamlamayan oyunculardan kurulu bir takım sürüldü sahaya. Bundan bağımsız olarak Berkan da olağanüstü dağınıktı. Zalgiris yerine orta kalite bir Avrupa takım olsaydı çok fena rencide edici bir skor kaçınılmazdı...

biri zaniolo 25e satılmalı dediğinde de o fiyata satılmıyor

boey için 30dan aşağı satılamaz dendiğinde o fiyatı veren alıp olmadığı gibi

burdaki fikirlerin bi önemi yok 20ye satılsın deyince adamın piyasasını düşürüp arttırmıyorsun yani
O mantıkla bakarsak burda yaptığımız tüm yorumlarin anlamı yok.Konusmak için konuşuyoruz burdaki problem oyuncu 25 e satilmali 20 ye satilmali değil zaman verilmemesi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt