Enes Güngör
Kırmızı Üye
- 15 Ocak 2012
- 1.184
- 1.473
- 1.773
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hain bu adam
İki çeşit iddia var birisi her konu tamam daha iyisi için çabalanıyor, diğer iddia ise çok ilginç aslında hiç ilginin olmadığı yönünde ama Fabrizio neden girsin, neden kendini riske atsın, pek anlayamadım.Fred ne durumda
Doğrudur, elmas bu inanırım adam tescilli hainAt yalanı seveyim inani
Kanka böyle duyum mu olur allah aşkına yavİki çeşit iddia var birisi her konu tamam daha iyisi için çabalanıyor, diğer iddia ise çok ilginç aslında hiç ilginin olmadığı yönünde ama Fabrizio neden girsin, neden kendini riske atsın, pek anlayamadım.
Senin sözun senettir benim icin. Sen kefilsen sorun yok ahbertinaldoh motz mübarek adamdır ahbfield
Kanka böyle duyum mu olur allah aşkına yav))
Geleni aynen geçiyorum, duyum olunca net konuşunca ortalık karışıyor, kaynağım iki ayrı yerden bilgi alıyor, ss atabilirim özelden dilersenKanka böyle duyum mu olur allah aşkına yav))
İki tarafın da mali haklarına saygılı güzel bir anlaşma olmuş. İmzayı nereye atıyoruz?
oglen kiymali pide yedimvişne suyu mu içtin
Sal artık tamam. Olmadı senden duyumcu tadını çıkar takımın. Zamanında Aydın Yılmaz da wonderkid'di ama ondan da yıldız oyuncu çıkmamıştı.Ryan Gravenberch için bir mesaj yazmıştım, o noktada olmadığı ortaya çıktı ancak bir kanattan iddiaydı, belirtmiştim.
Şimdi iyiden iyiye düşmeye başlıyor.
8 numara ile ilgili müspet noktaya gelince affınıza sığınarak paylaşım yapacağım, inanıp inanmamak sizlere kalmış değerli arkadaşlar, iyi akşamlar.
M.Öztürk 4 milyon €'ya gelmeye hazırdı demişti daha önceden.Detaylari belli mi
Maaş politikasindan bahsetmis. Eger Hakan yıllık 6-7m€ istediyse alinmamasi dogruydu.
Direkt Erden Timur'un ismini veriyor, böyle kolpa olmaz bence.At yalanı seveyim inani
@Hakan Motz dediyse doğrudur sözü senet gibi adamvişne suyu mu içtin