Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
RamosunnAvrupa’da kitlesi çok abi ya alan çok olur herif top clas stoper ben şahsen alırım Ramos forması

Forma alma potansiyeli olacak kadar GS'yi tutup futbolla ilgilenen Ramos hayranları zaten Zaha-Icardi forması almıştır veya alacaktır, onu diyorum. Ramos'un kitlesi olup olmaması pek bir şey fark etmiyor yani forma satışı bakımından. Icardı-Zaha gelmesine rağmen forma almayı düşünmeyip Ramos geldi diye forma alacak (veya üstüne 2.'yi alacak) kitle ultra azınlık bir kitledir.

Forma alma potansiyeli olacak kadar GS'yi tutup futbolla ilgilenen Ramos hayranları zaten Zaha-Icardi forması almıştır veya alacaktır, onu diyorum. Ramos'un kitlesi olup olmaması pek bir şey fark etmiyor yani forma satışı bakımından. Icardı-Zaha gelmesine rağmen forma almayı düşünmeyip Ramos geldi diye forma alacak (veya üstüne 2.'yi alacak) kitle ultra azınlık bir kitledir.
O konuda doğru diyorsun abi haklısın şahsen hücum oyuncularının formalar daha çabuk satılıyor zaten

images

Bide acaba yarım bi sürpriz olur mu transfer konusunda icardide açıklamadık

defansa birisi alınacaksa pace 15 üzeri olmalı fm tabiriyle..

Dubois giderse, oraya Hakan Balta tarzi tecrübeli bir stoper/bek oynayan bir adam cekmek mantikli olabilir mi? Boey cok mac var diye disarida kaldigi maclarda, herifi o tarafa atip, Angelinoya baya öne cikmasina izin veririz ve defansi o öndeyken üclemis gibi oluruz.

Hem Ali Turap düsündügüm kadara yetenekliyse, cocugun önünü kapatmamis oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt