Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.918
- 102.080
- 5.238
ileride olur bir futbol kulübü(fener hariç) sana iş teklifi yaparsa kabul etme sakın.Midzo yerine yapılması lazim yedek aynı tarzda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ileride olur bir futbol kulübü(fener hariç) sana iş teklifi yaparsa kabul etme sakın.Midzo yerine yapılması lazim yedek aynı tarzda
Ben kitapçı diye biliyorum : )Aslan akbey tapınakci miydi rdas
Bu ne lan altı üstü transfer istedikileride olur bir futbol kulübü(fener hariç) sana iş teklifi yaparsa kabul etme sakın.
bence olur en azından göbekten pres yapar cepheden güzel şutları ve golü var biliyorsunuz denenebilir. zaha sol tarafta verim alırız başka türlü olmazKeremden 10 numara çıkar mi ya![]()
Sen biraz gevsedinbiraz fazla mı zırlıyoruz ben mi çok umursamaz oldum?
yaş konusunda kimseyle anlaşamıyorum. 37 yılı doldu adamın, 38i yaşıyor şu anda.37ye yeni girdi adam
G,t yanığı...
G,t yanığı...
İş sahada bitiyor,dünkü gibi olduğunda durum transfer hava civaErden Timur öncülüğünde 3 gün önce tescilli şikecilerin 3 ay boyunca peşinden koştuğu Zaha'yı çeken takımın taraftarına pesimist yorumlar yakışmıyor.
Dün ısrarla savunmayı 90 dk önde tutmak akıl tutulması zaten.sanki geride prime luyindama varda topu hızlı oyuncudan alacak devirip.bekler de 90dk öndeydi.rezil bi maçtı okan hoca açısından.ama söyleyince kırılıyorlar hassas kalplerZalgiris maçından hiç hoşlanmadim:
1. Yunus’un kayırılması.
2. Rakibe uygun bir taktik ve kadroyla cikilmamasi.
3. Morutan’a haksizlik yapilmasi.
2. Sene su anlamda cok tehlikeli: Okan Buruk yerini saglamlastirdiktan sonra nasil bir anlayisla yonetecek takimi, bilmiyoruz.
Terim mesela 2.-3. Senelerinde cogu zaman sacmalamistir. Umarim Okan Hocayla boyle olmaz.