Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
Güzel haber; Morutan takımda tutulmaya karar verilmiş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sadece keremi tutarım yunusta barışta seviyemiz için yeterli değil keremde iyi bir yedek olurSınır olmasa Kerem, Yunus ve Barış Alper'den hangilerini kadroda tutarsınız? (dünkü maçı ayrı bir yere koyarsak)
Sergio oliviera 2, bize daha dinamizmi öndeki hücum oyuncularının açıklarını kapatabilecek türde adam lazım.Luis Alberto çok klas futbolcu
O zaman Raşitsa iptalGüzel haber; Morutan takımda tutulmaya karar verilmiş.
Ramos mu?![]()
ramostaki vücut kalitesi ligde kimsede yoktur bence
Yav var listede, bende diyorum ki oynama ihtimali olan oyuncuyu niye yazmayalım.Ben yok diye biliyorum o yüzden sordum. Demek ki sende bilmiyorsun.
Dün gördüklerime göre yorumluyorum demek ki Torreira ya gerek varmış. Kimse kusura bakmasın ama bu takımın bu sezon ki ana hedefi ŞL değil mi?
Bir zahmet yensinler zihniyetiyle bu riske girilmemesi gerektigini düsünüyorum.
Sinan Bolat'a hayir. Kerem'in yarim milyonu gormedigi yerde Muldur'e 1.5 vermek ayiptir.3.yerli net kaleci olmalı, muslerayı artık milli takımda bile oynatmıyorlar. ugurcan, mert gunok, sinan bolat artık hangisi geliyorsa gelsin kaleye geçsin
bir de mert muldur 1.8m maaş istiyormuş haberi gördüm 1.5 okeyse gelsin o da dubois yerine
DybalaaaaErden the great, yine neyin peşinde acaba