Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor başkanı Yüksel Yıldırım: "Cédric Bakambu'nun transferi konusunda yanlış anlaşıldım. 15 senelik kardeşim Erden Timur ile konuştum ve defalarca özür diledim. Galatasaray'a hayırlı olsun."

Bir Samsun kanalı, 'Transferlerde bazı başarısızlıklar oluyor, neden?' diye sordu. Bakambu örneğini verdiler. Ben de olaya fazla derinlemesine girmeden kısa bir cevap verdim. O kısa cevabın da kısası yapılıp, farklı yerlere çekildi. Öyle bir şey söylemediğimi söylemek için Erden Timur'la görüştüm. Bizim onunla futboldan önce bir dostluğumuz var." (A Spor)

haa

Ofansif bölgeye daha fazla oyuncu takviyesi olacağını sanmıyorum.

Dybala gelirse nerede oynatacağız.

Dybala iyi bir 2. forvet ya da ofansif allrounder diyebiliriz daha doğru bir şekilde.

------Zaniolo------------Dybala----------------Zaha-----

--------------------------Icardi-----------------------------

bu hattı taşıyacak bir 6-8 daha icat edilmedi futbolda.

O yüzden İtalya seferi 8 numara içindir umuyorum ki.

Oraya çok net bir 8 alıp ön bölgeye de sadece Rashica rotasyona katılmalı.

Şu andan sonra yapılacak en mantıklı hamleler mümkünse:

Uğurcan Çakır
(Trabzonspor) = Yunus (Bonservis) + Yusuf (1 sene kiralık)
Milot Rashica (Norwich City) = 7 Milyon Euro
Piotr Zielinski (Napoli FC) = 10-12 Milyon Euro (2024 kontrat sonu)
Kerem Demirbay (B.Leverkusen) = 3 Milyon Euro

Bu hamleleri yapabilirsek hem yeterli yerli havuzuna kavuşuruz hem de kalitemiz aynı şekilde artar.

As Kadro:

--------------------------------Uğurcan------------------------------------

-Boey--------------Nelsson--------------Abdulkerim---------Angelino---

--------------------Torreira---------------Zielinski--------------------------

---Zaha----------------------Zaniolo-------------------------Kerem--------

-------------------------------Icardi------------------------------------------

Yedek Kadro (Lig'e koysak sırıtmayacak rotasyon haftalarında iş yapacak kadro)

------------------------------Muslera------------------------------------

--Dubois----------Emin--------------Kaan----------------Kazımcan----

--------------------Berkan (Kerem)--------Oliveira-----------------------

-----Barış-------------------Mertens-------------------------Rashica-----

-----------------------------Bakambu--------------------------------------
Uğurcan'ı öyle bir takasta verirlerse Trabzon'da iç savaş çıkar onu geçelim. Demirbay, Torreira'yı yedekleyemez. Zieliński, o fiyata zor gelir.

Ne zaman geliyor Trabzon’un kalecisi, bana göre eski performansında çok uzak.

raşit olmasaydı geçen sene hem icardi nin hem torrerira nın o kadar götünü yırtması boşa kalacaktı ve belki de bu sene ikisi de kalmayacaktı. ne yapıp edip alınması gerekiyor.

rashicaya ayıp ediliyor bence. bu adam geçen sezon şampiyonluğun en büyük mimarlarından ve takım için çok önemli bir adam. hem ofans hemde defansta arı gibi çalışan bir adam.
Bir takımda sadece star ve süper yetenekli oyuncular olmaz, Rashica gibi asker adamlar da lazım. Mesela Zaniolo'nun veya bir başkasının kanatta asla yapmayacağı "pis" işleri Rashica hiç dert etmeden yapıyor.

Rashicanın bonservisine 10m istiyomuş Norwich transferin olmamasının keyfi bi durumu yok yani.Adamın talibi de çok rest çekip fiyatını da indiremiyosun %90 olmaz Rashica işi.

rashicaya ayıp ediliyor bence. bu adam geçen sezon şampiyonluğun en büyük mimarlarından ve takım için çok önemli bir adam. hem ofans hemde defansta arı gibi çalışan bir adam.
Futbolun içinde ayıp diye bir kavram yok renkdas maliyeti çok yüksek Elimizde sağ kanatta Form tutmuş Morutan da var bu maliyetlerle Rascida çok lükse kaçar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt