Melikşah Aydoğan
10 Numara!
- 31 Temmuz 2012
- 12.668
- 2.539
- 1.328
İçerden duyuyor bence de tanımaz o ayrı.rodop sokakta gorse tanimaz ya jwp neyi gazlio
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçerden duyuyor bence de tanımaz o ayrı.rodop sokakta gorse tanimaz ya jwp neyi gazlio
Duyuyor kulüpten yoksa bilmez bence de.Rodop'un dünya üzerinde James Ward Prowse diye oyuncu olduğundan haberi bile yoktur.
Jem waul papacanBende diyorum JWP kim.

Aynen rodop cok tanır ya jwpyiRodop'un falan ifade ettiği ağzınız açık kalacak, öyle bir orta saha alacak dedikleri isim JWP, Fred plaselerden biri daha uygun maliyeti olması itibariyle. Gravenberch için duyum paylaşmıştım, Gravenberch projeye ikna edilmiş ancak Bayern Münih ile opsiyon noktasında sorunlar mevcutmuş, son gelen bu yönde, bu kadar çok bilgi kirliliğinin nedeni kulüp içerisinde de az sayıda kişinin az şey bilmesi ve uydurması.
Fredin neresi kuvvetli Yiğit?Dün savunmada çok ciddi geçişler yedik. Ön tarafın Zaha, Zaniolo, Kerem ve İcardi olacağını düşünürsek Torreiranın yanına alınması gereken ismin Fred olduğunu düşünüyorum. İnanılmaz hızlı ve kuvvetli bir oyuncu, tekniği de iyi bir oyuncu zaten tanıyorsunuz. Alayım BoxtoBox oyuncumuEkli dosyayı görüntüle 212263
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Murat abi kulüpten duyuyor, kendisinin haberi zaten yoktur. Kontakları iyi bu sene fena değil. Herkesten önce Bakambu bilen Haluk Angelino olmuyor çekti, Nevzat son zamanlarda sapıttı, yine sürekli takımla birlikte Rodop eski kafa falan ama geliyor kulağına yani.Aynen rodop cok tanır ya jwpyi