Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaniolo’dan ancak kontra pozisyonlarda yararlanırız. Bugün ilk yediğimiz golden önce Yunus ile BAY atakta sıçmasa belki de farklı şeyler konuşuyorduk. Kapanan savunmaları açamadığımız bugün bir kere daha görüldü. Zaha ve Icardi kapanan savunmaları açtıktan sonra ancak Zaniolo’nun istediği boş alanları görürüz ve değerlendirir.

maci izlemedim ama berkan oliveira'dan formayi kapabilir lig maclarinda en azindan

belli ki mertensi de kesmeyi düsünüyor hoca, zaha hazir olunca mertens yerine o girebilir kadroya

al sana 3 türk: abdül, berkan, kerem
Berkan cogu Mac 11 oynayamaz ama sonradan girebilir. Kerem demirbayı o yüzden istiyoruz

bence o profilde biri degil ayrıca biz ona degil o bize muhtac kendisini bir üst seviye takımlara atmak onun amacı eger onu istiyorsa bizim yanı teknık yönetımın her dedıgıne uymak zorunda
eger uymaz ve sacmalarsa en fazla isteyen takım bournemouth ayarı takımlar olur
o sebeble raşid alınırsa zanıolo bizde degısımlı oynar dıyorum ben
Zaniolo eksik yanı geçen sene takımla çok süre almadı kimin ne yapabileceğini bilmiyor al ver kim iyi yapıyor ya da araya kimler kaçabiliyor zamanla çok daha iyi olacaktır antrenmanda bu işler farklı maçta rakiplere karşı daha farklı oluyor. Yalan yok Zaniolo takım oyununa adapte olduğu an bir çok olumsuz yorum bir anda %100 değişecektir.

almadanın sözleşmesi bitiyor tam aradığımz adam 10 a ama buralara düşer mi bilmem
Almada değil kamada, ağustos ayında kimseyle anlaşamazsa bize gelebilir. Rashica da gelir biz zaniolodan iyi para kazanmamız lazım fakat arada maçlar var nasıl olacak belli değil

zaniolo satılmazsa kamada veya başka 10 no gelmez

şimdilik rashica ve 8i çözelim yeterli
rashica şu an daha gelmez,uyan abi.erden bey icardi vb 2-3 yıldız alalım derken orda ortasaha ve 10 numara kastedilyo.zaniolo da gitmez.bu sene zaniolonun senesi.bunu bi yazalım tahtaya.morutan gibi bi döneme giriyo zaniolo.ekimde göreceksiniz bunu,neler yapacak

10 üzerinden puanlama yaparsam bugün böyle puan verirdim.

Muslera - 6.2
Boey - 7.4
Nelsson - 4.5
Abdülkerim - 8.0
Angelino - 6.0
Berkan - 4.7
Oliveira - 5.2
Yunus - 4.3
Zaniolo - 5.2
Kerem - 6.7
Barış - 5.8

Halil - 6.5
Morutan - 6.7
Midtsjö - 4.6
Dubois - 3.5
Kerem'de bir yanlışlık var.

Bu tip kapalı savunmalar açabilmek için Zaha alındı zaten. Bizim asıl mesele Kerem-Zaha-Zaniolo denklemini iyi uygulamak. Hepsi kafasına göre takılırsa işimiz bozuk

Kerem-Zaniolo-Zaha

baktığında daha uygun gibi duruyor. Torreira biraz daha sola yakın oynatıp Angelino-Kerem arasındaki sigorta olarak kullanabiliriz. Zaha çok top kaybetmez ki zaten arkasında boey var

Bu arada 90+4’te Sergio’nun ortasında Halil’in vurduğu kafa vuruşunda bayılmıştım. Kendime daha yeni geliyorum. Icardi acilen dönmesi lazım.

rashica şu an daha gelmez,uyan abi.erden bey icardi vb 2-3 yıldız alalım derken orda ortasaha ve 10 numara kastedilyo.zaniolo da gitmez.bu sene zaniolonun senesi.bunu bi yazalım tahtaya.morutan gibi bi döneme giriyo zaniolo.ekimde göreceksiniz bunu,neler yapacak

peki diyelim sergen öyle olmayacak ama yine de sen bilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt