Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.596
- 6.525
- 2.238
Erden başkanım orta saha nerede?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem kardeşim her korneri veya serbest vuruşu sen kullanma. Sağ kornerleri veya sağdan serbest vuruşları Angelino’ya bırak. Bu adam bu kadar asisti sadece akan oyunda yapmadı.İki tane direk frikik oldu ikisini de sergioya bıraktı gönülsüz şekilde daha ne yapsın
Kamada alınabiliyorsa alınmalı, bariz fırsat transferi.
Ona Okey ama bazen hocalar sol beklerin sağ taraftan korner atmasını falan istemiyor galiba pozisyonuna dönüşü vs açısındanKerem kardeşim her korneri veya serbest vuruşu sen kullanma. Sağ kornerleri veya sağdan serbest vuruşları Angelino’ya bırak. Bu adam bu kadar asisti sadece akan oyunda yapmadı.
kuralım,olurBirader burcuna göre adam mı alıp satıcaz bir tane de astrolog scout ekibi kuralım o zaman
Hocam tam aksine ortada duvar olma özelliğini kullanıp oyunu iki yöne açma şansın daha fazla. Kanatta tek seçeneği içeriye kat etmek olunca tıkanıp topu geriye döndürüyor.Zaniolo 10 oynayınca takım oyun kuramıyor hiçbir türlü
efecan karaca >zanyolo diyen varBak kardeşim Zaniolo satılırsa rashiscayi uygun fiyata alırsın ama oraya daha iyisini alirsin. Yoksa kalsın mumkunse
Doğrudur hocam bu konuda da geriye başka bir süratli adamını atarsın olur biter.Ona Okey ama bazen hocalar sol beklerin sağ taraftan korner atmasını falan istemiyor galiba pozisyonuna dönüşü vs açısından
Bekler genelde kornerlerde defansta kalır ki ileri çıkan uzun boylu merkez oyuncuların açıklarını olası bir kontradan hızı ve defansif özellikleri ile kurtarsın.Kerem kardeşim her korneri veya serbest vuruşu sen kullanma. Sağ kornerleri veya sağdan serbest vuruşları Angelino’ya bırak. Bu adam bu kadar asisti sadece akan oyunda yapmadı.
Bugün öyle olmadı, mertens girene kadar ne oynadığımız belli değildi. Mertens dediğimiz adam da bitik ölü mertens. Ben zor görüyorum santrafor arkasında oynamasını zaniolonunHocam tam aksine ortada duvar olma özelliğini kullanıp oyunu iki yöne açma şansın daha fazla. Kanatta tek seçeneği içeriye kat etmek olunca tıkanıp topu geriye döndürüyor.
Ortada oynayınca ise duvar olup al-ver yapabiliyor ya da daha rahat dribbling yapabiliyor. Çünkü kaleye odaklanıp doğrudan şutu düşünen bir yapısı var.
Hocam kabul ona bir şey demiyorum. Ama bu adamın ortaları sıradan bek ortaları gibi değil. Özellikle Hoffeniem bunu çok fazla kullandı. Faydalanmamız lazım.Bekler genelde kornerlerde defansta kalır ki ileri çıkan uzun boylu merkez oyuncuların açıklarını olası bir kontradan hızı ve defansif özellikleri ile kurtarsın.
O da var evet. Suni çim nedir yavBugün ki oyuna aslında pek bir şey demiyorum eksiklerimiz var ama çim olmayınca çok etkilendik pas atıyoruz kısa kalıyor, sekecek top yerde sekmiyor bir anda yerde kalıyor, top sürerken ilerlemiyor. Haftaya hepimizin keyfi yerine gelir.