Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İki tane direk frikik oldu ikisini de sergioya bıraktı gönülsüz şekilde daha ne yapsın
Kerem kardeşim her korneri veya serbest vuruşu sen kullanma. Sağ kornerleri veya sağdan serbest vuruşları Angelino’ya bırak. Bu adam bu kadar asisti sadece akan oyunda yapmadı.

Kerem kardeşim her korneri veya serbest vuruşu sen kullanma. Sağ kornerleri veya sağdan serbest vuruşları Angelino’ya bırak. Bu adam bu kadar asisti sadece akan oyunda yapmadı.
Ona Okey ama bazen hocalar sol beklerin sağ taraftan korner atmasını falan istemiyor galiba pozisyonuna dönüşü vs açısından

Hem zaniolo hem kerem topun kıymetini bilmeyen sürekli top kaybeden adamlar.2si birden aynı anda olunca senin ortasahan topları ekstra kazanması gerekiyor.8 numara şart.Başka türlü sürekli kontra yeriz bu taktiğimizle.Herşey aslında çok belli ama yine aynı kafayla devam edilir diyorum.Avrupa maçına bu taktikle olmuyor.

Zaniolo 10 oynayınca takım oyun kuramıyor hiçbir türlü
Hocam tam aksine ortada duvar olma özelliğini kullanıp oyunu iki yöne açma şansın daha fazla. Kanatta tek seçeneği içeriye kat etmek olunca tıkanıp topu geriye döndürüyor.

Ortada oynayınca ise duvar olup al-ver yapabiliyor ya da daha rahat dribbling yapabiliyor. Çünkü kaleye odaklanıp doğrudan şutu düşünen bir yapısı var.

eleştirinin dozunu kaçırmayalım da bir yorum bana garip geliyor

deniyor ki bu rakip ligi devam eden, maç ritmi yerinde bir takım. biz yeni başladık.

e haftaya da böyle olmayacak mı

diyelim ki elendik o durumda da maç ritmini kazanmış, ligi devam eden takıma elendik diye sorun yok mu diyeceğiz

taraftarı bu yönden baskılamak saçma. eleştirsin işte millet. ne olacak ki

Bekler genelde kornerlerde defansta kalır ki ileri çıkan uzun boylu merkez oyuncuların açıklarını olası bir kontradan hızı ve defansif özellikleri ile kurtarsın.

Açıkçası bize Guendouzi veya Fred lazım. Bu takım ligde hücumda 3-4 atar da Avrupa da başarı istiyorsak Torreira gibi biri daha olmazsa işimiz epey zor olacak.

Muslera(1)
Günay(Uğurcan ?)

Boey(2) - Nelsson(3) - Abdülkerim - Angelino(4)
Dubois(5) - Kaan A. - Emin B. - Kazımcan

Zaniolo(6) - Torreira(7) - Transfer(8) - Kerem
Rashica(10) - Berkan - Oliveira(9) - Barış
+Mertens(11) +Kerem Demirbay/Salih Özcan

Icardi(12) - Zaha(13)
Halil - Bakambu(14)

Hocam tam aksine ortada duvar olma özelliğini kullanıp oyunu iki yöne açma şansın daha fazla. Kanatta tek seçeneği içeriye kat etmek olunca tıkanıp topu geriye döndürüyor.

Ortada oynayınca ise duvar olup al-ver yapabiliyor ya da daha rahat dribbling yapabiliyor. Çünkü kaleye odaklanıp doğrudan şutu düşünen bir yapısı var.
Bugün öyle olmadı, mertens girene kadar ne oynadığımız belli değildi. Mertens dediğimiz adam da bitik ölü mertens. Ben zor görüyorum santrafor arkasında oynamasını zaniolonun

Bekler genelde kornerlerde defansta kalır ki ileri çıkan uzun boylu merkez oyuncuların açıklarını olası bir kontradan hızı ve defansif özellikleri ile kurtarsın.
Hocam kabul ona bir şey demiyorum. Ama bu adamın ortaları sıradan bek ortaları gibi değil. Özellikle Hoffeniem bunu çok fazla kullandı. Faydalanmamız lazım.

Icardi olayi nedir? Neden bir sonuca varamadık? Her hafta sürekli haftaya belli olacak diye geçiyor günler.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

acil şu ortasaha işini çözelim aslında yapmamız gereken zanioloyu satıp rashica ve 10 numara,sergio ve midtsjö yü gönderip ilk 11 ve yedeğe 6-8 transferi yapmak..

zaniolo şu cüssesiyle topu ayağına aldığında az biraz tutabilse keşke de takım yerleşse

yusuf sarı gibi zorlayıp zorlayıp rakiplerin baldırına şut çekiyo sürekli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt