Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyunculara yüklenmek doğru değil ama Nelsson’da bariz bir konsantrasyon eksikliği var bu belli.
İlk maçta böyle oluyorsa işimiz var şimdiden. Nelsson da insan hata yapacak tabii. He gitmek istiyorsa gitmeli o ayrı konu. Ama şuanda bizim takımın en önemli oyuncularından biri. Destek vermek varken küfür etmek nedir.

Bu cahillere Okan hoca fotoğraf çektirse 50 yıl saklarlar. Sanki bir şey biliyormuş gibi böyle şeyler yazıyor. Sen ne taktik ne teknik ne antrenman ne bir şey bilmiyorsun. Bırak futbolu hayatta bildiğin herhangi bir şey bile yok.

daha hoca 433 bile denemedi

siz üçlü savunmalı kadro yapıyorsunuz

onu bırakın kaan ts maçında ortasahada oyuna girince çok iyi oynamiştı
torreira yokken denemedi bile :)

Bu cahillere Okan hoca fotoğraf çektirse 50 yıl saklarlar. Sanki bir şey biliyormuş gibi böyle şeyler yazıyor. Sen ne taktik ne teknik ne antrenman ne bir şey bilmiyorsun. Bırak futbolu hayatta bildiğin herhangi bir şey bile yok.

Ciddiye almamak lazım yükleme denen bir şey var adamlar 26 tane mi ne maç yapmış yetenekten yoksun fizik gücüyle mücadele eden heriflerden oluşan takıma karşı berbat bir zeminde oynadık. Zamanla daha iyi oluruz gene tweet silerler.

4-3-3 aslinda tam bizlik bir formasyon ama onu adapte etmek kolay degil

Admir simdi dogruda, soyle birsey var.

Sans veriyoruz defalarca, bir isik yok bir kivilcim yok, yani gelisim yok. Kerem ucunu ligden geldi, cok iyi gelisti, Baris daha ayni seviyede degil ama en azindan birseyler gosteriyor.

Hala birseyler bekliyoruz
Ne şans verdin olm

Geçen sene rotasyonda iyi katkı verdi sayılır

Gayet iyi alt yapıdan rotasyon oyuncusu

Gelişirse as takım oyuncusu olabilir mi evet, mevcut seviyesi yedek olmaya yetebilir mi evet

Ee daha ne, sezonun ilk maçında kötü oynadı diye gönderdin kimi koyucan onun yerine rotasyona

Millet 10-15 günlük kamp yüklemesi sonucumda hemen takımın zımba gibi olabileceğini falan sanıyo galiba :d Takımın fizik/kondisyon olarak %100 üne gelmesi minimum 2 ayı bulur planlama da bu şekilde yapılır zaten.Şu an ligi devam eden takımlar hariç dünyada hiçbir takım %100 hazır durumda değildir.

İlk maçta böyle oluyorsa işimiz var şimdiden. Nelsson da insan hata yapacak tabii. He gitmek istiyorsa gitmeli o ayrı konu. Ama şuanda bizim takımın en önemli oyuncularından biri. Destek vermek varken küfür etmek nedir.
Abi kabul edelim geçen hazırlık maçından başlayan bir konsantrasyon eksikliği vardı. Bugün de birçok pozisyonda Abdülkerim kademesine girdi.

Bu konuda daha önce de şöyle bir durum varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama.

bu istek muhtemelen öndeki üçlü hakkında benzer endişelerin olduğunu düşündürdü
Endişem yok, yapbozun eksik parçası kaldı endişem orada, yanlış 8 numara demek önü de arkayı da mahveder

Bu yüzden önce 8 alıp sonra hücumu şekillendirmek doğru olacaktı

Zaniolo 433 oyuncusu diye geçen seneden beri diyorum zaten

Kamada’yı da zerre tanımıyorum ama böyle oyunculara hayır denmez

Abi kabul edelim geçen hazırlık maçından başlayan bir konsantrasyon eksikliği vardı. Bugün de birçok pozisyonda Abdülkerim kademesine girdi.

Bu konuda daha önce de şöyle bir durum varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama.

abicim ya 25 getirecek, ya da oynayacak

top oynamaması en çok ona kaybettirir

Şampiyon olmuş hocadan daha iyi mi biliyomuş bu işi yav :D

Yunus geçen sene rotasyonda her zaman iyi iş yaptı sonradan girip kötü oynadığı bir tane maç hatırlamıyorum. Ama 11 oynadığı zaman tam tersi hep performansı beklenti altı kaldı. Yanlış hatırlamıyorsam da Arda Güler'den çok daha az süre almasına rağmen kilit pas sayıları birbirine yakındı.

Endişem yok, yapbozun eksik parçası kaldı endişem orada, yanlış 8 numara demek önü de arkayı da mahveder

Bu yüzden önce 8 alıp sonra hücumu şekillendirmek doğru olacaktı

Zaniolo 433 oyuncusu diye geçen seneden beri diyorum zaten

Kamada’yı da zerre tanımıyorum ama böyle oyunculara hayır denme

zanioo da fırsat transferi oldu keşke bizde büyük işler yapmadan elden çıkarmasak

ama mesela zaniolo satılacak o parayla kamada+sow alınacak deseler kesinlikle takım için daha iyi bir hamle olur

Zaha açıklandığı gün millet gaza geldi duyum üstüne duyum yağdı resmen, şimdi de yaprak kıpırdamıyor. Duyum işi de psikolojik herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt