Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
muslera
boey-nelsson-akerim-kazım
kaan-berkan
zaniolo-oliveira-kerem
bakambu​

Yunus geçen sene rotasyonda her zaman iyi iş yaptı sonradan girip kötü oynadığı bir tane maç hatırlamıyorum. Ama 11 oynadığı zaman tam tersi hep performansı beklenti altı kaldı. Yanlış hatırlamıyorsam da Arda Güler'den çok daha az süre almasına rağmen kilit pas sayıları birbirine yakındı.
kalsın o zaman ne yapak

bence nelsson gitmek istediği için değil, biraz bizim oyun tarzımızdan, biraz da eşleşemediği rakibe geldiği için kötüydü

atlet bir adam olmadığını biliyoruz.
çok öne çıkardık savunmayı
takım çok top kaybedince kontralarda yakalandık
rakipteki zenci de atıp geçti bizimkini

Bu rakip önemli değil içeride farkla geçeriz. Bi sonraki turda bu oyunu 2 kat daha iyi oynayacak rakipler var. O zamana kadar os transferi yetişmesi lazım. Savunma böyle açık verirse işimiz var yine

bence nelsson gitmek istediği için değil, biraz bizim oyun tarzımızdan, biraz da eşleşemediği rakibe geldiği için kötü göründü

atlet bir adam olmadığını biliyoruz.
çok öne çıkardık savunmayı
takım çok top kaybedince kontralarda yakalandık
rakipteki zenci de atıp geçti bizimkini

Uza

Her şey için çok erken konuşuyorsunuz ya. Şu maçta iyi ve kötü performans göstermek pek bir şey anlam ifade etmiyor. Morutan iyiydi diye coşmanın manasız olduğu gibi kötü performans gösteren adama tepki vermek o kadar saçma.

nelson toparlar sizin ki boşa endişe

bugün tamam hatalıydı ama yani bile bilede nelsonu rakip forvetle 1000m2 de eşlettirme

berkanı geriye çekip üçlese hiçbir sorun olmayacaktı

maşallah berkan barışdan çok ceza sahası içinde topla buluştu

Abi kabul edelim geçen hazırlık maçından başlayan bir konsantrasyon eksikliği vardı. Bugün de birçok pozisyonda Abdülkerim kademesine girdi.

Bu konuda daha önce de şöyle bir durum varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama.

Sallıyor bu yav. Bir kaç tip var böyle twitter da. Konsantrasyon eksikliği var kardeşim onu kabul ediyorum. Ama bir maçlada adamı kesecek halimiz yok. Bu arada gitmek istiyor o belli oluyor. Yardımcı olmak lazım. Gitmek isteyeni tutmak olmaz.

Zaha açıklandığı gün millet gaza geldi duyum üstüne duyum yağdı resmen, şimdi de yaprak kıpırdamıyor. Duyum işi de psikolojik herhalde.
O gün taraftar sevinç sarhoşluğu içinde olduğu için muhabiriz diye geçinen arkadaşlar salladiklari yalanın araya kaynayıp unutulacagini düşünüyor

Salim ve Yakup ağırlıklı olmak üzere bunu yapıyor hepsi bir de Burhan

Abi kabul edelim geçen hazırlık maçından başlayan bir konsantrasyon eksikliği vardı. Bugün de birçok pozisyonda Abdülkerim kademesine girdi.

Bu konuda daha önce de şöyle bir durum varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama.

Bana 1 tane Arsenal'in o zamanlar Nelsson'u istediği haberi göstersin inanayım.Şimdi de baktım Premier Lig'den Crystal Palece ve başka Ligler'den 2 takım da talip olmuş ve transfer teklifi yapmış..

nelson toparlar sizin ki boşa endişe

bugün tamam hatalıydı ama yani bile bilede nelsonu rakip forvetle 1000m2 de eşlettirme

berkanı geriye çekip üçlese hiçbir sorun olmayacaktı

maşallah berkan barışdan çok ceza sahası içinde topla buluştu
hoca geçen sene de savunma çizgisini çok önde kurdurarak başlamıştı ama takım oturunca biraz daha düzelmiştik
özellikle antalya maçı böyleydi
bu maçta savunma hattının pozsiyonunu görünce o maç aklıma geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt