Suat Kayabaş
Parçalı Üye
- 20 Ekim 2019
- 4.147
- 2.222
- 303
kaan 6da başlasın berkan yerine artık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kalsın o zaman ne yapakYunus geçen sene rotasyonda her zaman iyi iş yaptı sonradan girip kötü oynadığı bir tane maç hatırlamıyorum. Ama 11 oynadığı zaman tam tersi hep performansı beklenti altı kaldı. Yanlış hatırlamıyorsam da Arda Güler'den çok daha az süre almasına rağmen kilit pas sayıları birbirine yakındı.
Aynısını Fener muhabirleri de yaptı. Tadic sonrası Zaha’yı indiriyorlardı ertesi akşamZaha açıklandığı gün millet gaza geldi duyum üstüne duyum yağdı resmen, şimdi de yaprak kıpırdamıyor. Duyum işi de psikolojik herhalde.
2 gun sonra yine şenlenir ortalıkZaha açıklandığı gün millet gaza geldi duyum üstüne duyum yağdı resmen, şimdi de yaprak kıpırdamıyor. Duyum işi de psikolojik herhalde.
bence nelsson gitmek istediği için değil, biraz bizim oyun tarzımızdan, biraz da eşleşemediği rakibe geldiği için kötü göründü
atlet bir adam olmadığını biliyoruz.
çok öne çıkardık savunmayı
takım çok top kaybedince kontralarda yakalandık
rakipteki zenci de atıp geçti bizimkini
Abi kabul edelim geçen hazırlık maçından başlayan bir konsantrasyon eksikliği vardı. Bugün de birçok pozisyonda Abdülkerim kademesine girdi.
Bu konuda daha önce de şöyle bir durum varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama.
Kalması iyi olur rotasyonda süre alıp sıçrama yapma anını beklemek lazım düzenli skor katkısı yapmaya başlasa fena açılacak.kalsın o zaman ne yapak
Valla bulacaksın biri sakatlansa ligde tamamda Avrupa'da tezegi avuclarsin. 2 tane genç potansiyel bulunmaliTorreira’nın yanına biz birini bulalım da ikincisine bakarız. Öncelik 8 ve 10 no olmalı.
muslera
boey-nelsson-akerim-kazım
kaan-berkan
zaniolo-oliveira-kerem
bakambu
O gün taraftar sevinç sarhoşluğu içinde olduğu için muhabiriz diye geçinen arkadaşlar salladiklari yalanın araya kaynayıp unutulacagini düşünüyorZaha açıklandığı gün millet gaza geldi duyum üstüne duyum yağdı resmen, şimdi de yaprak kıpırdamıyor. Duyum işi de psikolojik herhalde.
Abi kabul edelim geçen hazırlık maçından başlayan bir konsantrasyon eksikliği vardı. Bugün de birçok pozisyonda Abdülkerim kademesine girdi.
Bu konuda daha önce de şöyle bir durum varmış ne kadar doğru bilmiyorum ama.
bana kalsa rashica da gelsin umut,farketmiyor aslında.yabancı serbest olmalıKalması iyi olur rotasyonda süre alıp sıçrama yapma anını beklemek lazım düzenli skor katkısı yapmaya başlasa fena açılacak.
hoca geçen sene de savunma çizgisini çok önde kurdurarak başlamıştı ama takım oturunca biraz daha düzelmiştiknelson toparlar sizin ki boşa endişe
bugün tamam hatalıydı ama yani bile bilede nelsonu rakip forvetle 1000m2 de eşlettirme
berkanı geriye çekip üçlese hiçbir sorun olmayacaktı
maşallah berkan barışdan çok ceza sahası içinde topla buluştu