Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marsilya gel şu işi bağlayalım Guendouzi için 5 m euro kiralama 12.5 m euro opsiyon da anlaşalım.

Bakın bu hissiyat iyidir ama başarısız olursan, kimse seni ayağa kaldırmaz, baskı üstüne baskı yersen, özgüven biter oyuncu çöker.

O yüzden böyle kazalar iyidir, ders alırsan gelişirsin ama futbol böyle bir oyun bazen de bayır aşağı gidiyorsun her şey üst üste gelebiliyor.

Taraftarın desteği önemli, Kerem mevzusunda da gördükki oyuncuların çoğu sosyal medyada söylenilenlerin farkında.

Avrupa'daki 25 kişilik A listesine 4'ü kendi altyapın olmak üzere Türkiye'de yetişmiş toplam 8 oyuncu yazmamız gerektiğini, yazamadığımız kadar kontenjanın boş kalacağını bilerek kadro planlaması yapınız lütfen...

ben bu 27-28i için mac ve skor da ses getirir sanmıstım,şimdi transfer için ümitlenebilirim.fred işi bi olsun da,sonra salih özcan insallah.belki lemina kimbilir

Trendyol Süper Lig'e yıllar sonra yeniden dönen Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray'ın transfer ettiği Cedric Bakambu'ya ilk teklifi kendilerinin yaptığını ama bir sürü işin döndüğünü öne sürdü.

"Bakambu'da bir sürü şeyler dönmüş"
Kanal S'ye konuşan Yıldırım, "Galatasaray, Bakambu'yu aldı. İlk teklifi yapan bizdik ama dediler ki 'O, Ortadoğu ile görüşüyor. Dubai Al Nasr takımıyla anlaştı, 2.5 milyon Euro'. Arada bir sürü şeyler dönmüş. Karısı orada yaşamak istemiyor. Galatasaray'a gidiyor..." dedi.

"Bakambu'da görünen 1.5 milyon ama"
Bakambu'nun Galatasaray'dan aldığı ücrete dair de yorum yapan Yıldırım, "Galatasaray'a gidiyor ama görünen 1.5 milyon Euro ama arkasında imza paraları, diğer şeyler, bonuslar... Uçuyor gidiyor. Biz nasıl yarışacağız" diye konuştu.

sanane davul

Avrupa'daki 25 kişilik A listesine 4'ü kendi altyapın olmak üzere Türkiye'de yetişmiş toplam 8 oyuncu yazmamız gerektiğini, yazamadığımız zaman boş kalacağını bilerek kadro planlaması yapınız lütfen...
Jankat(diğer alt yapı kalecisi), Emin, Yunus, 4. kim bulamadım

nelson toparlar sizin ki boşa endişe

bugün tamam hatalıydı ama yani bile bilede nelsonu rakip forvetle 1000m2 de eşlettirme

berkanı geriye çekip üçlese hiçbir sorun olmayacaktı

maşallah berkan barışdan çok ceza sahası içinde topla buluştu
berkanın topun altına girdiği,rakibin ataga cıktıgı,yine berkanın rahatken topu havaya fırlattıgı ve pozisyon verdiğimiz an komikti.berkan özguven kazandıgında ve rotasyonda iyi.böyle maclar için yetersiz

Sat Zaniolo'yu al Lo Celso ve Kamada'yı yolumuza bakalım yoksa kadro kuramıyoruz. Zaniolo'yu koyacak hiçbir yer bulamıyorum koymak için tek şansımız Torriera yanına Guendouzi tarzı bir adam olur.

Muslera/Uğurcan
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Lo Celso
Zaha - Kamada - Kerem
Icardi

Muslera/Uğurcan
Boey - Nelsson - Abdülkerim - Angelino
Torreira - Guendouzi
Zaniolo - Zaha - Kerem
Icardi​

Ugurcan

Boey Merih Apo Angel

Lucas Ndombele/Guendouzi

Kamada

Zani Icardi Wilf

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bugünkü maçta kötü oynayan hiçbir oyuncuyu eleştirmem.Hem yeni kamptan çıktı oyuncular.O yüklemelerden sonra böyle 1 sahada iyi oynama çalışsa risk alsa sakatlanma ihtimali oldukça fazla.Bu maçın yanında diğer maç varken böyle kendilerini riske atmamaları güzel.Kendi sahamızda kendi taraftarımızın önünde 1-0 da olsa kazanmalıyız ki ben 2-0 2-1 gibi skorlarla kazanırız diye tahmin ediyom..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt