Ulaş Yiğit
Parçalı Üye
- 3 Ağustos 2019
- 3.562
- 3.626
- 648
Haklısın abi. Ben zaten takımın eksik parçalarını tamamlayıp ilerleme taraftarıyım. Ama bu mantıkla da hiçbir zaman satış yapamayacağız.Icardi zaten alındı, bitti o iş. Rashica da alınacak başka fırsat çıkmazsa.
Zaniolo’yu 27ye göndermek demek 7 milyon eurosunu kullanabilirsin demek onda da ödeme planı Roma’ya olanla uyuşmalı yani bu dönem muhtemelen kullanacak para kalmaz.
Zaniolo’nun satılmasını mübah kılacak tek şey peşin ödenerek satılması olur, aksi anlamsız.
Dubois zorunda kalınırsa gidebilir, onun dışında gayet faydalı.
Yunus giderse yerini doldurabileceğin yerli güncel olarak yok.
Nelsson’a zaten girmiyorum. İşin sinerji boyutuna hiç girmiyorum, 10 adam gönderip 10 adam alarak başarılı olunamadığını defalarca gördük.
Yunus Akgün 3 senedir A takım seviyesinde. Adana Demirspor’da oynadığı oyunu bizde bir defa oynamadı. Bu da mevcut durumda gerçekten söylenen 7-10 milyon arası teklif varsa satılması gerektiğini gösteriyor.
Dubouis bana göre takımda yedekler arasındaki en sağlam yabancı. Ben de kalmasını isterim ama gitmek istiyorsa yapacak bir şeyimiz yok.
Nelsson konusunda bir şey demeye gerek yok. Kendisini sahaya verirse her şey tamam ama giderse de onun gibisini bulmak bizim için çok çok zor olur.