Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
galiba futbol konusunda aynı şeyi düşündüğüm kişi sinan yılmaz

8 numarada sadece pres ve pas kalitesi yetmez

oraya mümkünse sizeli bir adam almalıyız

takım çok kısa oluyor ve sadece boy olarak da değil genişlik olarak da zayıf takımız

biraz daha güçlenmeliyiz derim ben

fred oldukça iyi oyuncu ama sow ve soucek mesela daha ideal şu an bize

gerektiğinde torreira ile iki pivot olarak duvar örmeliler özellikle şlde

e çocuk iyi oynuyor niye övülmesin?

bizde geçirdiği sezonda da fena değildi torrent salağı gelene kadar.

o çalkantılı sezonda bile 4-5 maç almıştı.

Aslında yanlış ifade etmişim. Bugünkü oyununu beğenip övmenize bir şey demem de genel bir övgüyle bu kadar çok kalsın diye direten olması tuhaf geliyor. Şu maçlarda biraz iyi oynaması GS seviyesinde güvenilir bir topçu olduğunu göstermiyor bence. Torrent'ten önce 4-5 maç aldığına da katılmıyorum, tek başına 4-5 maç almak ne arkadaş? Yarım sezonda yarım yamalak forma şansı bulup 4-5 maçı tek başına alsaydı genç bir oyuncu, zaten hem kesmezdik hem de sezon sonu Real Madrid'e falan satardık Arda Güler gibi... 1 tane maçı aldı denebilir en fazla. Belki iyi oynadı denebilecek 4-5 maçı olmuştur işte o kadar.

Ha yetenekleri var elbet ama sorunu mental zaten. 50 bin kişi önünde, derbilerde, CL'de ciddi maçlarda, lig sonunda sıkı bir şampiyonluk yarışı varken baskı altında falan güvenilmez. İki maç kötü oynasa tepetaklak düşmeyeceğini bilemezsin. Forma şansı bulamadıkça içine kapanıp küsmeyeceğini bilemezsin. Yanlış anlaşılmasın yerli falan olsa tabi başımın üstünde yeri olurdu. Öyle yerli yetenekli genç nerede bulalım, işte bulduğumuza sarılıyoruz zaten ama şu maçlarda iki güzel top attı diye 14 yabancıdan biri olması bana hala mantıklı gelmiyor.

galiba futbol konusunda aynı şeyi düşündüğüm kişi sinan yılmaz

8 numarada sadece pres ve pas kalitesi yetmez

oraya mümkünse sizeli bir adam almalıyız

takım çok kısa oluyor ve sadece boy olarak da değil genişlik olarak da zayıf takımız

biraz daha güçlenmeliyiz derim ben

fred oldukça iyi oyuncu ama sow ve soucek mesela daha ideal şu an bize

gerektiğinde torreira ile iki pivot olarak duvar örmeliler özellikle şlde
Tam aradığımız adam
Matteo_Guendouzi_Marseille_2021-22.jpg

Büyük takım oyuncusu kendisini belli eder, hedefleri olur. Yunus birazcık top oynayıp bitiyor. Daha Galatasarayda oynadigini idrak etmiş değil.

Sen o formayı söke söke alacaksın ağabey, seni durduran kimse de yok. Herkes Yunusun başarılı olmasını istiyor, altyapı oyuncumuz sonucta

O casper oyunu adsde kabullenir ama burada kimse kabul etmez. Keremle Bay tabiri caizse kıçlarını yırttilar bulundukları yere gelmek için, çakma Griezmann efendimiz paşa paşa takılıyor daha.

Şu saatten sonra Uğurcanı almak için takasta kullanmak doğru olur, yahut bonservisli satmak. Galatasarayı ciddiye almayan biz niye ciddiye alalım?....

hala zanıolo yu 11 e yazanlar var :( keremle zanıolo aynı anda 11 olmaaaaaz dar alan ve sıfıra ınebılen kanat lazım

abi zanioloda problem ne ben sizi anlamadım ki

herifin ilk başda mental sorunları vardı

onu giderdi çok şükür

şu maçda futbolcuları eleştirmek çok saçma

kimin nerede oynadığı bile belli değildi

barışla üst üste binmiş koşuyorlardı durmadan

kaliteli topçu çocuk her türlü yerini bulur o siz merak etmeyin

ki en sonunda icardi ile birlikte yardımcı forvet olarak oynayacak görürsünüz
bunları biz deyince okan buruk düşmanı oluyoruz.taraftarda zaniolo takıntısı var.forvet miydi forvet arkası mıydı zaniolo anlamadım.2.yarı tam mertense cıkardı,asist yapıyodu,cıktı oyundan

5 m euro kiralık + 12.5 m euro zorunlu opsiyon seneye birini satar parayı yatırırız.

Zaha Kerem Zaniolo Icardi hücum hattı defansif zaaf yaratır diye endişe duyanlar var CL'de zaten bunların birinin yerine orta sahadan birini koyarız diye düşünüyorum bizim ligde de dert etmeyin 2 yersek 3 atar zaten bu hücum hattı. Çok kötü bir ligimiz var takım kaliteleri yerlerde zaten

zaha fb haberleri dolaşırken bizle de anı anılınca gerek var mı ya diye ikilemde kalıyordum da iyi ki almışız

sahada da mutlu edecek inşallah

Trendyol Süper Lig'e yıllar sonra yeniden dönen Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray'ın transfer ettiği Cedric Bakambu'ya ilk teklifi kendilerinin yaptığını ama bir sürü işin döndüğünü öne sürdü.

"Bakambu'da bir sürü şeyler dönmüş"
Kanal S'ye konuşan Yıldırım, "Galatasaray, Bakambu'yu aldı. İlk teklifi yapan bizdik ama dediler ki 'O, Ortadoğu ile görüşüyor. Dubai Al Nasr takımıyla anlaştı, 2.5 milyon Euro'. Arada bir sürü şeyler dönmüş. Karısı orada yaşamak istemiyor. Galatasaray'a gidiyor..." dedi.

"Bakambu'da görünen 1.5 milyon ama"
Bakambu'nun Galatasaray'dan aldığı ücrete dair de yorum yapan Yıldırım, "Galatasaray'a gidiyor ama görünen 1.5 milyon Euro ama arkasında imza paraları, diğer şeyler, bonuslar... Uçuyor gidiyor. Biz nasıl yarışacağız" diye konuştu.

sanane davul

biz kaliteli takımızda bu zalgiris macı neden böyle oldu arkadaşlar acaba,hala anlayamadım

Trendyol Süper Lig'e yıllar sonra yeniden dönen Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Galatasaray'ın transfer ettiği Cedric Bakambu'ya ilk teklifi kendilerinin yaptığını ama bir sürü işin döndüğünü öne sürdü.

"Bakambu'da bir sürü şeyler dönmüş"
Kanal S'ye konuşan Yıldırım, "Galatasaray, Bakambu'yu aldı. İlk teklifi yapan bizdik ama dediler ki 'O, Ortadoğu ile görüşüyor. Dubai Al Nasr takımıyla anlaştı, 2.5 milyon Euro'. Arada bir sürü şeyler dönmüş. Karısı orada yaşamak istemiyor. Galatasaray'a gidiyor..." dedi.

"Bakambu'da görünen 1.5 milyon ama"
Bakambu'nun Galatasaray'dan aldığı ücrete dair de yorum yapan Yıldırım, "Galatasaray'a gidiyor ama görünen 1.5 milyon Euro ama arkasında imza paraları, diğer şeyler, bonuslar... Uçuyor gidiyor. Biz nasıl yarışacağız" diye konuştu.

sanane davul

Bu da soru mu yarışamazsın tabi yok bide yarışsaydın
Kendilerinde gördükleri cürete bak

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt