Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısın abi. Ben zaten takımın eksik parçalarını tamamlayıp ilerleme taraftarıyım. Ama bu mantıkla da hiçbir zaman satış yapamayacağız.

Yunus Akgün 3 senedir A takım seviyesinde. Adana Demirspor’da oynadığı oyunu bizde bir defa oynamadı. Bu da mevcut durumda gerçekten söylenen 7-10 milyon arası teklif varsa satılması gerektiğini gösteriyor.

Dubouis bana göre takımda yedekler arasındaki en sağlam yabancı. Ben de kalmasını isterim ama gitmek istiyorsa yapacak bir şeyimiz yok.

Nelsson konusunda bir şey demeye gerek yok. Kendisini sahaya verirse her şey tamam ama giderse de onun gibisini bulmak bizim için çok çok zor olur.
Satış yapabiliriz ama satmak için değil. Ben al satı en çok savunan kişiiyim yıllardır forumda zaten.

Mesela Nantes’ın Yunus’a teklifi değerlendirilebilir ama olayı şöyle düşünmen lazım, alt yapı kontenjanı kullandırmanı sağlıyor sana, yerli rotasyonunda bir seçenek, onun yerine sattığın maliyete ya da daha ucuza birini bulabilir misin?

Boey ve Nelsson keza, 13e Boey satsan 6-7ye adam alman lazım, Nelssonu 18e bıraksan yine 7-8e adam alman lazım, kolay değil, o yüzden 20 hedefliyorlar.

Ederini bulan oyuncu satılmalı ama ederini bulduysa. Nelsson geçen sene bile 16-17 teklif almıştı bu sene 18e vermek çok iyi gelmiyor kulağa tbh.

zaha transferinden sonra ondeki dortluyu tasımak icin torreiranın yanına direncli bir adam koymak gerek diye dusunmustum ama anladım ki oraya dunyanin en iyisini de koysak onde topu tutamadıgımız surece gecis yiyecegiz. zaniolodan veya keremden vazgecmek dısında secenek yok bence. kendimizi kandırmayalım.

Organize pres, organize alan daraltma ve dinamik bir 8 no ile oynayabilirsin de oturması biraz vakit alacak. Bugün Torreira da yoktu, yani öyle bir sistemi dayandıracağın iki adamın ikisi de yoktu. Yerine oynayan da en kötü maçını oynadı. Sezon başında hala hazır olmayan stoperlerin ve belki alışık olmadığın suni çim faktörü birleşince defansif defolar çok ortaya çıktı. Yine de Zaha'yı alıp böyle oturtması zor bir oyuna yönelmek bir tık fantezi oldu, onu kabul etmek lazım.

Ya da belki Okan Hoca beklemediğimiz bir sistem-oyun oturtursa o ayrı tabi...

ya bi 15 dakikasına filan denk geldim onların maçına, o ortada ki çocuk çok hoşuma gitti demir ismi

sahada iyi kompakt duruyorlardı takım olarak
Demirle Semih’i Avrupa’dan takip ediyorlar bayağı

Semih’i az izledim bayağı iyi duruyor cidden

sorsan herkes okan buruk sevdalısı.ne okan burugun uefa dönemi en cok dinlediği şarkıyı bilirsiniz,ne lakabını bilirsiniz.he siz cok seviyosunuz.2008deki kritik olan ve 11 oynadıgı trabzon macında iyi oynadıgını bile hatırlamazsınız mesela.ben 9 yasındaki halimle hatırlıyorum.ardanın gol attıgı,sampiyonluk için 6 haftalık serinin basladıgı mac

Zaha Kerem Zaniolo Icardi hücum hattı defansif zaaf yaratır diye endişe duyanlar var CL'de zaten bunların birinin yerine orta sahadan birini koyarız diye düşünüyorum bizim ligde de dert etmeyin 2 yersek 3 atar zaten bu hücum hattı. Çok kötü bir ligimiz var takım kaliteleri yerlerde zaten
keşke defansif zaaf yaratsalar
ofansif zaaf yaratıyorlar

Maçı izleyenedim ama kadroya bakıyorum. 2 orta saha yunus belki zaniolo bay ..Ön bölgede takımda banko olacak sadece kerem vardı bu maç .. Buradaki en az 4 belki 5 ismin yerine çok daha iyileri olacak ense karartmaya gerek yok..
Benim gücüme giden bizim yedek oyuncularımızın bu maçı kaldıramamasi oldu sadece abicigim bir şekilde gidip 3 tane atipg ekeceksin Lami cimi yok iste

Bloklar arasını 50 metre mi tutacaksın iki ortasaha oyuncusuyla? Bu sefer de ortadan daha kalabalık hücum yersin, daha ölümcül olur pozisyonlar. Bizim stoperler henüz hazır olmadıkları için bireysel hatalarından yedik pozisyonları ve golleri, taktikte bir hata yoktu ki.

Takım hazır olduğunda alan paylaşımını daha iyi yaparız herhalde cidden ya. Forvetlerden en az biri ortayı kapatmaya iyi döner. Zaniolo böyle kafası kesilmiş tavuk gibi oynamamalı ama o kesin.

ben rachica ıstemıyordum ama bu mac bana da tokat gıbı carptı , rashica bu takima elzem. onun oldugu maclarda topu ileriye tasiyoruz tasimakla kalmayip ileride tutabiliyoruz. yine hatirlayanlar bilir biz en prime doneminde adrian ilie’yi valencia’ya sattik. yine sampiyonluklara devam ettik. o kazandi, biz de kazandik.Zaniolo da win/win olma ihtimal yüksek.

Maçı izleyenedim ama kadroya bakıyorum. 2 orta saha yunus belki zaniolo bay ..Ön bölgede takımda banko olacak sadece kerem vardı bu maç .. Buradaki en az 4 belki 5 ismin yerine çok daha iyileri olacak ense karartmaya gerek yok..
Benim gücüme giden bizim yedek oyuncularımızın bu maçı kaldıramamasi oldu sadece abicigim bir şekilde gidip 3 tane atipg ekeceksin Lami cimi yok iste
Elemeleri sorunsuz geçersek sıkıntı yok gerisi boşa yangın şu an

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt