Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben hala Kerem Demirbay tarafındayım herkes Cl düşünüyor ama ligde kim nasıl kadro yapacak kim yedekte kaldığında nasıl bir psikolojiye bürünecek. O psikoloji ile kim kimi nasıl etkileyecek... Kimse bunları düşünmüyor.
Mesela Nelson un kafasında gitme isteği var diye kötü performans sergiledi deniliyor. Velev ki doğru. yarın yerli kuralı yüzünden angelino yu yedeğe çektiğinde 2-3 maç o nasıl bir psikolojiye girecek. Fred i aldın yerli kuralı diye Berkan ı oynattın. Nasıl bir psikolojiye girecek. Zaniolo yerine barış a vermeye başladın formayı ne olacak? Herkes bunu sizin gibi kabullenecek mi sanıyorsunuz. Alın size dübois örneği. Adam yedekte kalmaktan bunalmış maç ritmini kaybetmiş. Bir pozisyondaki hatası nelere mal oldu.

Adamlarin amaci zaten kulüp tutmak basarili olmak degil. Tek dertleri karsit olmak senin tuttugun kulübe karsi muhalefet olmak. Hayat felsefeleri bu. Zaten bu piskoloji bunlari basarsiz hale getiriyor.
Abi yok demek istediğim oda değil normal karakterlerinde farklı Fenerli kız arkadaşım dahi olmadı anlaşamıyorum ruh halleri saçma

Fred +lemina ya da gendouzi+lemina anca tatmin eder

takımda yerli oyuncu olması ve hatta birkaç tane ilk 11 oyuncusu olması yabancı sınırı olmasa bile tercih edilmesi gereken bir şey

Herkes ugurcan diyor ama onunda inanilmaz hatalari oluyor. Tabiki kalecide arada hata yapar ama bana güven vermiyor, ayaklarida okadar iyi degil.

Lemina sağlam mı son durumu nedir?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt