Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
d816fc69c34a6362e0ed50ce39179ab7.jpg

Herkesin varmış bundan.

Dün de yazdım yapılması gereken zaniolodan para kazanıp Rashicayı almak set oyunu kuramıyoruz.
Ayrıca nelson satılıp hızlı bir stoper alınmalı.
Ben bu hayatta bişey öğrendiysem tek maçla olayları kesip atmamak. Bugün satalım dediğimiz Zaniolo geçen senenin son maçında Fenerbahçenin içinden geçiyordu o zaman kimse set oyunu oynayamadığından bahsetmiyordu. Nelsson bu ligde izlediğim en net savunmacıların başında gelir ortada astronomik bir teklif yoksa satalım da yerine daha hızlı bir stoper alalım diyeceğimiz bir oyuncu değil Nelsson

Nelsson & Zaniolo ikilisinin satışından +40 mil.€ kazanılmayacaksa bir anlamı kalmıyor satılmasının

Nelson gidecekse stopere merih kaleye günayı alıp yabancı sınırından toptan kurtulalım

---------Torreia------Fred--------
--------------Mertens------------

Zor ama mertens fiziksel olarak toparlayabilirse şu çok ideal bir 3lü olur.Torreira dinamik 6,fred driblingci box to box,mertens ofansif oyun kurucu

Tam olarak istediğim ve arzuladığım kadro. Ligde Angelino Kazımcan değişimi ilk tercih olacağa benziyor.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yani çok çok önemli bir güç Angelino ama mevki olarak en rahat vazgeçilecek yabancılardan birisi de sol bek bana kalırsa. 38 lig maçının hepsinde Kazımcan oynasın da demiyorum, yeri gelir Muslera yerine alınacak yerli kaleci oynar yeri gelir orta sahada yerli kullanırsın yeri gelir ileriye Barış Alper i atarsın lig maçlarında 3. yerli için sürekli bir döngü içinde olacağımıza inanıyorum çok çok net bu takımda oynar dediğimiz 3. bir yerli oyuncu daha gelmediği sürece

Valla kim ne derse desin Zaniolo lüx bizim için. Zaha da geldi . Zaha İcardi kerem zaniolo aynı anda sahada olmaz savunma yönünü cökertir. 30 milyon Euro felan teklif varsa dedikleri gibi Zaniolo satilmali yerine hemen 7-8 e rashica çekerim. Daha dengeli olur kanatlar kalan parayı da diğer transferlere harcarim.

Yani çok çok önemli bir güç Angelino ama mevki olarak en rahat vazgeçilecek yabancılardan birisi de sol bek bana kalırsa. 38 lig maçının hepsinde Kazımcan oynasın da demiyorum, yeri gelir Muslera yerine alınacak yerli kaleci oynar yeri gelir orta sahada yerli kullanırsın yeri gelir ileriye Barış Alper i atarsın lig maçlarında 3. yerli için sürekli bir döngü içinde olacağımıza inanıyorum çok çok net bu takımda oynar dediğimiz 3. bir yerli oyuncu daha gelmediği sürece
Sağ bekte Kaan da oynar boey yerine

Fred neyse de Paredes isminden bıktım artık.

Gelse bile dikiş tutmaz o herifle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt