Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener maçında set oynamadık, zaniolo özellikle şampiyonlar ligi maçlarında iyi oynayabilir fakat sadece büyük maçlar ve şampiyonlar ligi için 15mluk oyuncu biraz lüks. Günün sonunda zaniolo 25-27ye giderse gayet iyi olur. Nelsona gelirsek diagne çok hızlı bir oyuncu olmamasına rağmen onu bile yakalayamadı. Nelson ligdeki santrafora karşı açık vermeyebilir ama dün de gördük biraz açık alanda biraz hızlı oyuncu ile kötü duruma düşüyor. Nelson için 20 üstü bonus teklifle gayet iyi satış olur
Hali hazırda Zaniolo için 25 milyon € Nelsson için 20 milyon € üzerinde teklif var da biz mi bilmiyoruz renktaşım? Zaten 25 mil.€ üzeri bir tekliften bahesiyorsak herhangi bir oyuncu satılabilir bizim ligde isterse ligin en iyi oyuncusu dediğim Torreira bile satılabilir öyle bir bonservis getirisiyle

Ben seni de anlıyorum renktaşım, dün ki maç özelinde gerçekten hayal ettiğimizden çok uzakta bir oyun ve sonuçla hüsrana uğradık ama az sabır diyorum dün izlediğimiz takımın orta saha ve hücumu nerdeyse tamamen değişecek. Icardi & Torreira & Zaha ve yeni alınacak orta sahanın eklenecek olması var. Bu oyuncu grubunun alışması ve takım oyununun fizik kaliteyle birlikte yavaş yavaş yukarı çıkması var

Ben sadece biraz daha sabır göstermek gerekir diyorum sadece 1 maç özelinde ani kararlar vermemek gerektiğini öğretti bu hayat. Yeri gelir set oyunu oynarsın kapanan rakibe karşı geçen sene ligin son haftalarında herkesin artık yeter oynamasın dediğimiz Sergio ve Mertens kahraman olur bir bakarsın Morutan girmiş oyunu kurtarıyor olur. Yeri gelir yoğun tempo geçiş oyunu oynarsın Zaniolo rakibi eze eze oynar

Dediğim gibi az daha sabır, takımın neler yapacağını görmek gerekir önce

youtube yerınde olsam futbolcu videolarının tamamını kaldırırım ve yuklenmesıne izin vermem

en azından bizim millette oldugu gibi videolara bakıp vay be çöpmüş vay be harıkaymıs dıyen yarı cahil bir kitle oluşmaz

2 sene önce Berkan Taylan Cicaldau ile oynuyorduk şimdi Fred’e kazma diyenler var (saygı duyuyorum) Bu bile Erden Timur vizyonunun kulübü nereden nereye getirdiğini gösteriyor.

paredes ve fredi karsılaştıranlar eminim ikisininde 90 dk tek macını izlememiştir hatta paredesi bu sene duyan bile çoktur

Belki kızanlar olacak ama bence Fred bize gereken tarzda bir oyuncu değil.

Ortasaha boyunun kısalığı hakkında tedirgin olan arkadaşlara, kazandığımız üstün başarıları Okan - Suat - Emre - Tugay - Hagi ortasahasıyla elde ettiğimizi belirtmek istedim.
+boyları kısa diye oyuncu özelliklerine bakmadan veya sağındaki solundaki oyuncu özelliklerini tam analiz etmeden eee biz kısa ortasahayla uefa kupasını aldık demek doğru olmuyor.
+futbol o günden bu güne baya değişti ve gelişti...
+şimdi barcellona bir daha busquets, xavi, iniesta üçlüsünü oluşturamıyacağı gibi bizde o üçlü birdaha oluşturamayız...

Abi keşke duyulmasaydi ya
Adam kaç kere dedi
İsimlerin twda zikredilmesi bize zarar veriyor diye
Duyulmasın abi önceki yönetimler gibi değil bu. Timur transfer yapacak belli, güveniyoruz. Haberi çıkmasın biz bekleriz yine

İsim çıkınca gs her twit başına 1 milyon Euro zarar ediyor Via: @Murat Ünsal

Bir şey diyeceğim şimdi gördüm de bu Benzema'nın transfer olduğu takımın logosu kocaman bir "1" sayısının içinde bulunuyormuş.

Fener'in yıldızları nasılsa kabul edilmeyecek, benim buradan Ali'ye tavsiyem siz de gidin logonuzu kocaman bir "5" 'in içine yerleştirin.

Hadi yine iyisin Ali, bak sana mis gibi bir öneride bulundum.

20230726_184045.jpg

Picsart_23-07-26_18-47-26-880.jpg

youtube yerınde olsam futbolcu videolarının tamamını kaldırırım ve yuklenmesıne izin vermem

en azından bizim millette oldugu gibi videolara bakıp vay be çöpmüş vay be harıkaymıs dıyen yarı cahil bir kitle oluşmaz
Fred yorumuma haha verdiğin için bu yazdığını üzerime almalı mıyım?

Hali hazırda Zaniolo için 25 milyon € Nelsson için 20 milyon € üzerinde teklif var da biz mi bilmiyoruz renktaşım? Zaten 25 mil.€ üzeri bir tekliften bahesiyorsak herhangi bir oyuncu satılabilir bizim ligde isterse ligin en iyi oyuncusu dediğim Torreira bile satılabilir öyle bir bonservis getirisiyle

Ben seni de anlıyorum renktaşım, dün ki maç özelinde gerçekten hayal ettiğimizden çok uzakta bir oyun ve sonuçla hüsrana uğradık ama az sabır diyorum dün izlediğimiz takımın orta saha ve hücumu nerdeyse tamamen değişecek. Icardi & Torreira & Zaha ve yeni alınacak orta sahanın eklenecek olması var. Bu oyuncu grubunun alışması ve takım oyununun fizik kaliteyle birlikte yavaş yavaş yukarı çıkması var

Ben sadece biraz daha sabır göstermek gerekir diyorum sadece 1 maç özelinde ani kararlar vermemek gerektiğini öğretti bu hayat. Yeri gelir set oyunu oynarsın kapanan rakibe karşı geçen sene ligin son haftalarında herkesin artık yeter oynamasın dediğimiz Sergio ve Mertens kahraman olur bir bakarsın Morutan girmiş oyunu kurtarıyor olur. Yeri gelir yoğun tempo geçiş oyunu oynarsın Zaniolo rakibi eze eze oynar

Dediğim gibi az daha sabır, takımın neler yapacağını görmek gerekir önce
Bu teklifler var dendiği için yorum yaptım. Ayrıca oyuncuların profili tek maçlık değerlendirme değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt