Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zahadan önce uygundu ama artık tek kolon torreira bu ön hattı taşıyamaz. Os ikilisi taşıyıcı olacak artık 10 numaraya kreatif bağlantı yapacak adamı alacağız

Defansif bir oyuncu da diyemeyiz Fred için. 10 numara alınmayacağını varsayarsak oyun kurucu eksikliği de var. Nasıl bir oyun düşünülüyor emin olmak zor.

Yazmayayım diyorum ama. Üyelik tarihim 2019 olsada eski hesabımı da katarsak 2012 den beri foruma üyeyim. Melikşah Aydoğan adlı üye bariz şekilde duyumculuk diye milleti trolluyor. Ali Naci 1 saat önce FRED haberi girmiş ,15 dakik sonra gelip burda FRED alınacak felan diyor. Forumun kuralları baya değişmiş sanırım. Şunun için diyorum , ben de tatildeyim evde canım sıkılıyor. Duyumcu ayağına burada eglenecek bir şeyler yapayım o zaman :)

Kim gelirse gelsin bizim yeni nesil taraftarimiz elestirecek bir nokta buluyor bir sekilde

Bosuna yazmiyorum fener taraftarindan farki yok yeni nesil taraftarimizin

Zaha’ya bile sallayacak birsey buluruz merak etmeyin

Üzücü bir durum gercekten

Yanlis olan konu oyuncular iyi oynadiginda göklere cikariyoruz,ilk kötü oynadigi veya idare ettigi macta cöp ilan ediyoruz dün nelsson da oldugu gibi

Çok doğru bir yazı.

Ama bunun sadece yeni nesil ve taraftarlık la alakası yok. Bu konu zihniyet ve kültürle alakalı. Bu toplum her konuda böyle yapıyor.
Uzutmaya kalkarsak aydınlanma çağı ve Avrupa'da ki sosyal değişimle Burjuva devrimi ile alakalı... Zihniyetin değişmesi lazım

Bu arada eski gönderileri paylaşmıyorsa Fred de şuan Brezilya'da gibi görünüyor.

Abi gozunuzu seviyim .dünkü maci baz alarak .takımı asip kesmeyin.o sahadan sakatlık olmadan çıktık ya bu bana yeter ..her koşu attiklarinda yüreğim ağzımda hah şimdi adeleleri attı diye kasildim..top sanki betonda oynaniyormus gibi sekiyordu.

Yazmayayım diyorum ama. Üyelik tarihim 2019 olsada eski hesabımı da katarsak 2012 den beri foruma üyeyim. Melikşah Aydoğan adlı üye bariz şekilde duyumculuk diye milleti trolluyor. Ali Naci 1 saat önce FRED haberi girmiş ,15 dakik sonra gelip burda FRED alınacak felan diyor. Forumun kuralları baya değişmiş sanırım. Şunun için diyorum , ben de tatildeyim evde canım sıkılıyor. Duyumcu ayağına burada eglenecek bir şeyler yapayım o zaman :)
Yaz boyunca bunu yaptı. Twitter’da yangını görüyor hemen geliyor buraya

Ona kalsa Kerem Demirbay bizdeydi. Herkes o ara Kerem çok yakın açıklandı açıklanacak dedi bu da geldi hemen kendince detaylar verdi bitti dedi. Geçende Polonyalı bi orta saha sölüyordu

sergio oliveyra kadroda tutulacaksa fred'in alınması daha mantıklı. paredes ile sergionun arasında uçurum bir fark yok.

hatta formda bir oliveyra sette paredes'ten faydalı olacaktır.

Yunus'un şu anki halinden 4-5m bonservis alınabilirse büyük başarı.
Ancak satıştan pay mutlaka olmalı.

opsiyon zorunlu olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt