Şefik Ziyaneddin
Yeni Üye
- 20 Ocak 2013
- 53
- 26
- 708
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Zaha oynatacaksak 4231 vazgeçip 433 e dönmeliyiz yoksa olmaz bence.
Santrafor arkası da yapabiliriz belli olmaz, 8 numara profili önemliZaha oynatacaksak 4231 vazgeçip 433 e dönmeliyiz yoksa olmaz bence.
Bir insanın pas kalitesi oynadığı lige göre nasıl değişebilir ki? Mesela berkan isviçre ligine gitse inanılmaz ara toplar atmaya mı başlar?Ya bomboş ezbere yorumlar yapılıyor, eminim herkes fifa da yada fm'de ki güçlerine göre yorum yapıyor.
Mesela geçen sezon icardi için "efendim kutu oyuncusu takım oyununa katkısı yok ona top getirilmesi lazım " deniliyordu oysa ki adam bildiğin takımı çatır çatır oynatti kerem'e bir düzine gol attırdı.
Mesela onlara göre torreira sadece koşan top kapan bir oyuncu ama bilmez ki torreira'nin aslında aşağıda iyi kolay kolay top kaybetmiyor basit ve sade oynuyor evet riskli pasları yok ama tempoyu iyi ayarlıyor top kaybı yapmıyor. Dün ki maçta berkan 50 tane basit pas hatasi yaptı.
Şimdi de tutturmuşlar fred pas yapmaz nah yapmaz manu standartina göre yapmayabilir ama bizim standartimizda gayet iyi pas yapar
SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
trolluk yasak mı?Trollük yapıyor burası forum sonuçta Twitter değil. Kuralları felan var hani.
Yav ben bu tweeti burada post olarak okudum diye hatırlıyorum hayal mi görüyorum?
Kolpşah bu duyumuda çalmışRomalı Cristante ile ilgileniyoruz ancak neden bıraksın Mou buna anlam veremedim.
Bu arada usulca Cristante'nin ikinci vatandaşlığına bakın.(Kanada) (Toronto mesajı)
Aleykümselam Şefik
Adam sol forvet değil mi diğer taktikte sol açık olunca angelino tarafı otoban olur.433 oynanan her senaryoda zaha/kerem/zaniolo üçlüsünden biri boşa düşüyor. bu saatten sonra zor bence.
Aynısını ben yaptığımda küfür etmeyecekseniz neden olmasın?Melikşaha neden bu kadar takılıyorsunuz beyler.? İnanıp inanmamak sizin elinizde.
Hangi profil mesela?Santrafor arkası da yapabiliriz belli olmaz, 8 numara profili önemli
Zaha transferinin etkileri sürüyor.
Transfer et pliizOooppss..
Bir şeyler ters gitti
Yanlış Murat'a yazdınız