Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
şaşırırızErden Timur kendisini takip eden milleti atlatmak için Manchester'e gidip, oradan asıl hedefi olan oyuncunun bulunduğu yere uçsa şaşırır mıyız ey ahali![]()
Gül gibi dizinin finali boşu boşuna b.k oldu.
Bu aksam TSI 3:30 amYarın değil mi o maç.
Mancesterde bukadar maç nasıl 11 oynadı bu renkdasYalvarırım fredi almayalım adam yanına pas veremiyor badou v2. Kaliteli pasör lazım bize
Olur mudurum. Dur Ü'nün noktalarini unuttum. Buna da uyari gelir simdi.-da bitişik!![]()

City den oyuncu alırsa ya...Erden Timur kendisini takip eden milleti atlatmak için Manchester'e gidip, oradan asıl hedefi olan oyuncunun bulunduğu yere uçsa şaşırır mıyız ey ahali![]()
Fred show için alınmış transfer olur değil mi renkdasFred gelecek demistim sergenim.
Önde baskı ve kontra. 2 turlu oyunumuz olur. Ben set oyunu filan sevmiyorumDefansif bir oyuncu da diyemeyiz Fred için. 10 numara alınmayacağını varsayarsak oyun kurucu eksikliği de var. Nasıl bir oyun düşünülüyor emin olmak zor.
Maydanozu az bunun. Biraz daha koy.Bir şey diyeceğim şimdi gördüm de bu Benzema'nın transfer olduğu takımın logosu kocaman bir "1" sayısının içinde bulunuyormuş.
Fener'in yıldızları nasılsa kabul edilmeyecek, benim buradan Ali'ye tavsiyem siz de gidin logonuzu kocaman bir "5" 'in içine yerleştirin.
Hadi yine iyisin Ali, bak sana mis gibi bir öneride bulundum.
Ekli dosyayı görüntüle 212276
Ekli dosyayı görüntüle 212277
Hayal gibi bir şey ama hem tempolu olsun defans yapsın istiyoruz hem ayağı kötü olmasın biraz da oyun kursun istiyoruz. Parades böyle diyorlar Fred de hızlı dripling falan yapıyor bakalımHangi profil mesela?
Ali TurapYunus’tan beklentimiz 2+6 m euro
Yerine de alt yapıdan kimi koyarız muamma
İş bitmişse gitmem dediGEçenlerde Erden Başkan ben iş bitince giderim sadce demedi mi yoksa yanlış mı hatırlıyorum ?
CanerAli Turap