Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
manchester cityden kimse var mı bize düşebilecek sadece united olarak kısıtlamamak lazım
icardiye verdikfred iyi oyuncu da bence bizim ihtiyacımız olan başka biri
bir de 8 10 milyon bonservis vermeyelim derim 30 yaşındaki adama
popüler olmayan görüşü dillendiren ben olayım
Aynen öyle, mesela Taylan senin için yetersizdir ama Samsun için yeterli pas kalitesi vardır. Ha ayrica şunu söyleyim berkan İsviçre ligin de pas kalitesi yeterli olmaz İsviçre ligi ile Türkiye ligi arasında öyle aman aman kalite farkı yok. Ama biz böyle küçük gördüğümüz sürece İsviçre takımı senin takımıni yener avrupadaBir insanın pas kalitesi oynadığı lige göre nasıl değişebilir ki? Mesela berkan isviçre ligine gitse inanılmaz ara toplar atmaya mı başlar?
icardiye verdik
hem yunusu hem zanioloyu satmışsınTransfer dönemi şöyle bitse süper geçirdik derim.
İn
Fred 7
Rashica 6
Hızlı iyi stoper 10
İcardi 10
Kamada 5 imza
Out
Nelson 20
Zaniolo 25
Yunus 6
Yusuf kiralık
Adinin duydum ama hakkinda hic bilgim yok. Hangi pozisyonda oynuyo?
Fred iyi oyuncudur falan filan bu konu ondan bağımsız. Kurun 30 olduğu ülkede 30 yaşında adama 8-10 bonservis verilmez hakikaten. Bir de Icardi'yi hali hazırda zaten benzer şartlarda aldık 10 bonservis ciddi yıllık maaş şeklinde. Erden Timur'un biraz frene basmasında fayda görüyorum.fred iyi oyuncu da bence bizim ihtiyacımız olan başka biri
fred daha da başkao bambaşka bir adam
Yoo gayet uyar bence bizim sanki belli bir sistemimiz mi varfred iyi oyuncu da bence bizim ihtiyacımız olan başka biri