Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.414
- 10.669
- 1.303
Kamada'ya 2.5 üstü para vermemeliyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kanatta ooynuyorr yunus gibiAdinin duydum ama hakkinda hic bilgim yok. Hangi pozisyonda oynuyo?
Yine bildinYunus opsiyonlu kiralık Nantes'a doğru.
Kamada mi geliyorKamada'ya 2.5 üstü para vermemeliyiz
Küfür edilecek mecra değil üstad. İstediğin gibi palavra atabilirsin.Aynısını ben yaptığımda küfür etmeyecekseniz neden olmasın?
uymaz diyenler kimi hayal ediyor çok merak ediyorum.KEramettin adminin dediği bizimde hem fikir olduğumuz savaşçı topla dikine giden ve dönen toplarda olması gereken yerde olan birinin tanımı bu adamYoo gayet uyar bence bizim sanki belli bir sistemimiz mi var
Bende u21 e genç bi hamle beklerim denayer benzerimanchester cityden kimse var mı bize düşebilecek sadece united olarak kısıtlamamak lazım
6,2M Sterlin brut sanırımAkıllı ol Fred, manuda kaç alıyor acaba
Zaten kulübün iyi bir Scout ekibi varsa yeni bir Fred olacak birine 10m bonservis verip alır sharktar gibi, her yere de olmuş oyuncu alınmaz. Fakat bizde yalandan bir ekip var Midsjo falan izliyor sıkıntı ofred iyi oyuncu da bence bizim ihtiyacımız olan başka biri
bir de 8 10 milyon bonservis vermeyelim derim 30 yaşındaki adama
popüler olmayan görüşü dillendiren ben olayım
Trollük yapıyorsa o onun terbiyesizliği Onur. Diğer şekilde Başkan çıkıp şunu aldık dese inanmam. İmzayı görmek lazım. Gerisi fasa fiso.Trollük yapıyor burası forum sonuçta Twitter değil. Kuralları felan var hani.