Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav ciddi haber olursa konusalim rashicayi.fred alev almış,icardi saçları boyamış.sayfalari baska turlu dolduralim

Zaniolo bu sene bizimle devam eder. Şampiyonlar liginde şov yaptıktan sonra gider. Fırtına gibi esecektir aslan parçası.

zanioloyu satmamalıyız.
onun gibi oyuna girdiginde maç çözebilecek yetenekli bir yedege ihtiyaç var.

Fabrizio Zaha için KAP geldiginde Fred de kullandigi cümlelerin aynisini kullanmisti. Oysa ki oyuncu uçaga bile binmisti

acil yabancı sınırı kalkmalı
formation_26_07_2023%2021_04_19.webp

Trollük yapıyor burası forum sonuçta Twitter değil. Kuralları felan var hani.
Tam olarak hangi kısmı trollük ben anlamadım? Girmemem gereken işlere girdim KAP bilmem ne diye, sonrasında uzun uzun ifade etti herkes kanaatini, bende şu bitti bu bitti şu şöyle demiyorum ne gelirse ucu açık bırakarak ifade ediyorum. O gün KAP gelseydi Bakambu evraklar yetişseydi bambaşka şeyler olacaktı burada 😂

Yahu delircem ne istiyorsunuz kardeşim şu Morutandan,ona gelene kadar bi ton çöp var takımda, şuan takımın en iyisi ve en formda futbolcusu, sonradan oyuna girdiği son maçta maçın adamı seçilmiş, destwk olacağımıza sürekli köstek oluyoruz, adamı geçen sene yolladık gitti gelişti geldi, şikecilerin 15 milyon verdiği o andavalı top diye oynar Morutan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt