- 2 Temmuz 2011
- 138.068
- 58.910
- 5.488
Yav ciddi haber olursa konusalim rashicayi.fred alev almış,icardi saçları boyamış.sayfalari baska turlu dolduralim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne bilem lan dünden beri 15 e 25 e filan satıyor forumdaki futbol gurmelerimizZaniyi neden satiyoruz
Bence o kadar mühim değil ama olurBana ozelden haber ver sergenim nobete bakamazsam. Rashica muhim
Olm ben zaha kotu oyuncu demiyorum. Zaha cok iyi oyuncu fakat onceligimiz orta saha ve rashicaydi. Bunu soylemeye calisiyorum. zaha rakipten topcu kaptık ayagina show oldu biraz.Zaha her gol attiginda seni alintilayacagim
Baksana Fred, Kamada, Rashita hepsi geliyomuş illa birileri gidecek demekkiZaniyi neden satiyoruz
Tam olarak hangi kısmı trollük ben anlamadım? Girmemem gereken işlere girdim KAP bilmem ne diye, sonrasında uzun uzun ifade etti herkes kanaatini, bende şu bitti bu bitti şu şöyle demiyorum ne gelirse ucu açık bırakarak ifade ediyorum. O gün KAP gelseydi Bakambu evraklar yetişseydi bambaşka şeyler olacaktı buradaTrollük yapıyor burası forum sonuçta Twitter değil. Kuralları felan var hani.
Turan taktiği mi hocam bu?Oyun taktiği belli Kerem ve zaniolo nun kaptırdığı topa Fred ve torreira ile baskı yapıp kazanıp o topla da gol yapacağız
İlk çakar geçer güvenimiz tam.zibrumuzun maçı var ve sağlam duyumda var
Suat okan emre orta sahasi. Şahane1.70 orta saha ortalamasıyla pres şov keyfi
Aynen...Turan taktiği mi hocam bu?![]()
Güzel ayrılalım . Daha görev alır klüpte .