Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu hepimiz Galatasaray 'ı en guzel yerlerde görmek istiyoruz. 2. Yarıda maçı anlatan kişinin Zaniolo dediğini bile hatırlamıyorum. Zalgiris maçında bile o farki yaratamayacaksa bu adam nerede kendini gösterecek. Bu sene şampiyonlar ligine giremedikten sonra Zaniolo gol kralı olsa ne anlamı var ? Son maçta havlu atmış Fb 'ye karşı iyi oynadığı için bir kredisi oldu o maçta dökülseydi kimsenin Zaniolo sempatizanlığı yapacağını sanmıyorum. Adam babamızın oğlu değil, ben verilen paranın, söylenilen ağdalı cümlelerin ve efsanevi cv 'sinden eser göremiyorum sahada. Kimse kusura bakmasın Zaniolo özelinde kendi kendini manipule eden çok renktaş var, gerçekleri görelim artık.
Ok yarın golleri atınca da benzer yaklaşıma devam edersin o halde.

7/24 Zaniolo gitsin yazılarak Zaniolo gitmeyecek, bedeli belli ödeyen alır, ödenmezse de takımda kalır.

lan bu kafaya göre takımın hepsini satalım 3-5 e bakmadan. Nelsson CL de Cannavaro olsa 25 e satılıyor en fazla. 15 filan verse satalım gitsin.
Zaniolo, CL de uçsa kaçsa zaten galibiyet başına 2-3m alıyorsun, üst tura çıksan 9m(galiba öyleydi) alıyorsun.
Elinde Iphone varken bunu Vestel fiyatına satar mısın bu 1 sene içinde bozulabilir diye? Eğer satıyorsan o fiyata hemen alıyorum.
Mantıklı bir yaklaşım.

Ok yarın golleri atınca da benzer yaklaşıma devam edersin o halde.

7/24 Zaniolo gitsin yazılarak Zaniolo gitmeyecek, bedeli belli ödeyen alır, ödenmezse de takımda kalır.
Geçen sene İstanbulspor maçında da benzer beklentideydim fakat kırmızı kartı görmesi 5 dk sürmedi. Şampiyonluk orada gidebilirdi, vurduğu gol olsun bende isterim ama kimsenin kendi kendini manipule etmemesinin altını çizmek istiyorum.

Yahu hepimiz Galatasaray 'ı en guzel yerlerde görmek istiyoruz. 2. Yarıda maçı anlatan kişinin Zaniolo dediğini bile hatırlamıyorum. Zalgiris maçında bile o farki yaratamayacaksa bu adam nerede kendini gösterecek. Bu sene şampiyonlar ligine giremedikten sonra Zaniolo gol kralı olsa ne anlamı var ? Son maçta havlu atmış Fb 'ye karşı iyi oynadığı için bir kredisi oldu o maçta dökülseydi kimsenin Zaniolo sempatizanlığı yapacağını sanmıyorum. Adam babamızın oğlu değil, ben verilen paranın, söylenilen ağdalı cümlelerin ve efsanevi cv 'sinden eser göremiyorum sahada. Kimse kusura bakmasın Zaniolo özelinde kendi kendini manipule eden çok renktaş var, gerçekleri görelim artık.
Aynen öyle. Yeri geliyor 500bin Euro kazanmayan bedavaya gelen kereme saldırılıyor. En çok bonservis verdiğimiz en çok maaş verdiğimiz herifler sahada yok aman laf etmeyin oluyor adil olun biraz. Herkes aldığı paraya göre eleştirilir, dün 2. Golü yediren duboise kimse bir şey yazmıyor kazımcan yedirse ne analizler döner

Yunus'u bir sene daha takımda görme taraftarıyım
Hiç üst üste 2 sene düzenli forma giymedi bir
3 yerliyi sahada tutmamızı gerektiren bir kural var iki
Opsiyonlu kiralık nedir ? Satacaksak nakit paraya satalım, hele opsiyonlu en son tercih üç
ts başını alsın dört

Geçen sene ilk 10 hafta hep oynadı, ligde geriye düştük. Ne zaman rashica girdi 11e seri galibiyetler geldi. Yunus takıntısı lige neden oluyordu Geçen sene. Gayet de düzenli oynadı, katkı vermedi.

SM-G985F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ludogorets maçı ilk yarı 1-1 bitmiş. İzleyen var mı acaba? Lujibliyana da hala Riera mı teknik adam.

amaaaaaaan bana ne ya
kendi değerini tr ligi bilen taraftara ne diyim ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt