Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tescilli şikecilerle her alanda çarpışacağız gene hocaya mocaya sallamayı bırakın da kenetlenin mk.Bu rezil muallak evlatlarını dayaktan anlamıyor direk fişlerini çekmemiz lazım bu sene de şampiyon olup

Rasicha daki senaryo bence şu şekil işliyor. Fener yüksek teklif yaparak kulübünün Galatasaray teklifine olumsuz cevap vermesini sağladı. Rashica ben bu şerefsizler de oynamam dedi. Başka takımlardan da belki teklif geldi ama ben sadece Galatasaray a giderim yoksa burada oynamaya devam ederim dedi. Süreç hala o şekilde ilerliyor. Cengiz transferi olursa fenerin teklifi artık olmayacak. Bir müddet sonra başka bir takıma satsmayacağını anlayınca norwich kulübü en son gelecek bizim kapımıza... Erden de biz sizden çok önce istedik ama paramız o kadar kalmadı diyecek. 1 yıllık kira ve satın alma opsiyonu ile takıma getirecek rashica yı. Hatta yıllık angelinho gibi 1,5 kiralam ücreti + gelecek sene 4 milyon gibi bir rakama anlaşılacak.

Rasicha daki senaryo bence şu şekil işliyor. Fener yüksek teklif yaparak kulübünün Galatasaray teklifine olumsuz cevap vermesini sağladı. Rashica ben bu şerefsizler de oynamam dedi. Başka takımlardan da belki teklif geldi ama ben sadece Galatasaray a giderim yoksa burada oynamaya devam ederim dedi. Süreç hala o şekilde ilerliyor. Cengiz transferi olursa fenerin teklifi artık olmayacak. Bir müddet sonra başka bir takıma satsmayacağını anlayınca norwich kulübü en son gelecek bizim kapımıza... Erden de biz sizden çok önce istedik ama paramız o kadar kalmadı diyecek. 1 yıllık kira ve satın alma opsiyonu ile takıma getirecek rashica yı. Hatta yıllık angelinho gibi 1,5 kiralam ücreti + gelecek sene 4 milyon gibi bir rakama anlaşılacak.
İnşallah, ağzından bal damlıyor renktaş :)

Soumare ( küme düşen Leicester'dan)

Denis Zakaria (Juve'de forma giyemiyor)

Renato Sanchez ( Paris'te mutsuz Paris verir gibi)

En üsttekinin gelme ihtimali zayıf ama diğer ikisi neden olmasın. Bize uygun gelme ihtimali az ya da çok olan oyuncular olduğu için listeledim.

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Fred şayet alınabilir ise nasıl bir kurgu ile oynamalıyız, Zaha'yı nasıl kullanmalıyız sizce arkadaşlar?

4-3-3 en iyi seçenek bence taktik açısından da iyi dünya futbolu genelde böyle oynuyor. Kalite bakımından o seviyelerde olacağımız için biçilmiş kaftan diyebiliriz.

S*lahattin B*ki: Biz bazıları gibi resmi yazışmaları ifşa etmeyiz. Yılda 10 milyon euro isteğini görünce Zaha'nın temsilcisine cevap bile vermedik.

50 kere uçak gönderdiler, 2 ay gündemden düşmedi Zaha ismi, bugün çıkıp şunu diyosun ajoaıwuuawaoshapsh

yalanlasaydınız ya o zaman kardeşim ne bu göt yanığı
Siz kim Zaha kim köy takımı sorumlusu senii

G702 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Acaba fred haberler hedef şaşırtmamı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ayakları da iyi olan 1 kaleci.İleride Yabancı Kural'ı sınırsız olursa düşünülmeli bence..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt