- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
137. sayfadayim taliscayi istemeyen epey yorum gordum basimdan asagi kaynar sular dökülüyor okudukca
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen dedin lan dün akşam satılsın diye.Satılsın diyenleri engelliyorum artik
Yedlin ve Van Aanholt.Premier ligten gelip bizim ligte başarısız olan oyuncu var mı aklınıza gelen
Arazi parası filan dahil değil mi?
500 milyon bankalar birliği kalan kur farkı.
Not:Arazi kredi ile alındı yıllara bölündü muhtemelen orada 100 milyon ancak gelir.
Rapora baktım henüz Mecidiyeköy satışların gelirler yazılmamış.Nerden biliyorsun yav
Satılan evlerin paraları toplandı mı onu bile anlayamazsın bilançodan
Ki yazılmamış total hasılat 1.7 gözüküyor zaten
Florin AndonePremier ligten gelip bizim ligte başarısız olan oyuncu var mı aklınıza gelen
Etobomuydu neydiPremier ligten gelip bizim ligte başarısız olan oyuncu var mı aklınıza gelen
Aynısını düşünüyorum gelen hiç bir futbolcu bu kadar ismi geçip gelmedi erden Timur dönemlerinde benim düşüncem ward prowse yada soucek zorluyoruz benceErden timur fred transferinde ters köşe yapacak gibi hissediyorum. Fred'i yem olarak atıp arkadan başka biriyle anlaşacak.
Milyonkere felixTalisca mı joa felix mi ?
Etoboyu yedirmem arkadaş. Tam bir dinamo
Sarışın yakışıklı 2 abi vardı ingiltereden çok eskilerden ama çoğunuz hatırlamaz uzun sapsarı saçlı taa erdal.keser zamanıydı galiba oda.hic oynayamadi