Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaha'nın milli takımı bıraktığı haberleri doğru olmayabilir. kasım ayında falan oynamış adam

joelinton 10 numara (11 oyuncusu)
almiron sag kanat(11 oyuncusu )
anhony gordon sol kanat (çok şans bulmuş)
harvey barnes sol kanat (yeni aldılar ilk 11e )
murphy (sag kanat )
maximin (hala gitmedi)

böyle olunca zaniolo newcastle haberi üfürme oluyo tabi.yedege alacak değiller.tutto mercato bu yaz zanioloyu göndermek için cok cabaladı meliksah gibi
Keşke gitmese de Nelsson kalınca piyango ona vurdu, birde kendine oynama işi biraz can sıkıyor herhalde, ben de kalıp ligin içinden geçmesini görmek isterdim çok seviyorum Zaniolo'yu ama 30 milyon euro bu kumardan çıkmak için en iyi yer sanırım şu aşamada. Vlahovic - Juventus - Zaniolo üçgeni, bakalım ne olacak.

Çıkıp biri Zaniolo'ya 35 verse, bir takım da Dubois'e 2 milyon euro verse. Hollanda ya da Belçika liginden bir ya da bir kaç takım Morutan,Yusuf Demir gibi tam hazır olmayan oyuncularımızı kiralasa.

Burdan gelecek parayla Icardi-Rashica bonservislerini alıp, kalan parayla da bir tane iyi 8 numara yanına kiralık James Ward Prowse çözersek muazzam olur.

Rashica'yı bu kadar abartanlar gelecek yıl bedava eyüpspor'a kiralayalım diyecek gibi
herif sanki başka takımdaydı da ordan görüp istiyoruz burada patlayacak

koca sezon oynamış tutmuş faydalı olmuş patlama ihtimali 0 olan bi transfer.

s-8226add35012951c793ab9fcba491aa8241e3483.gif

fred-icardi-rachica-günay-kerem demirbay geliyor.

bence ağustos sonu fırsat transferi olursa dubois yollanıp yabancı bir stoper alınacak .

Bu özlem tekin olayı nedir?kadına bisey olmadı di mi

Kim neyi abartmış.
herif sanki başka takımdaydı da ordan görüp istiyoruz burada patlayacak

koca sezon oynamış tutmuş faydalı olmuş patlama ihtimali 0 olan bi transfer.

Geçen yılın dinamikleri farklı. Sanki Rashica şampiyon yapmış gibi bir abartı var. 5m üzeri bonservis verecek bir oyuncu değil. Zaha, Zaniolo, Kerem varken de yedek kalacağı aşikar. Formda olduğu dönem Sergio da abartılıyordu Rashica da. Sonraki dönemde hücumda yetersiz kaldığı da görüldü ancak hafızadan silinmiş

Kerem Demirbay-James Ward Prowse (kiralık)- Oliviera-Berkan-Torreria-Miço orta sahası bence bu yıl için yeterli olur. Ha Miço'dan çıkılıp bir tane daha Torreria gibi ısırgan bir genco bulunabilir mi bilmiyorum. Bulunursa daha iyi olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt