Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.362
- 10.645
- 1.303
Zaniolo giderse Juventus'a gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
35 veren alır, ama uydurmasyon habere tahammülüm yok35 milyon euroya hayır demem zani için zaten tam tutmuş performansı yok çok büyük kayıp olmayacaktır.
Şu alınan adamların yanında Rashica = Şampiyonluk.. Net.
Keşke gitmese de Nelsson kalınca piyango ona vurdu, birde kendine oynama işi biraz can sıkıyor herhalde, ben de kalıp ligin içinden geçmesini görmek isterdim çok seviyorum Zaniolo'yu ama 30 milyon euro bu kumardan çıkmak için en iyi yer sanırım şu aşamada. Vlahovic - Juventus - Zaniolo üçgeni, bakalım ne olacak.joelinton 10 numara (11 oyuncusu)
almiron sag kanat(11 oyuncusu )
anhony gordon sol kanat (çok şans bulmuş)
harvey barnes sol kanat (yeni aldılar ilk 11e )
murphy (sag kanat )
maximin (hala gitmedi)
böyle olunca zaniolo newcastle haberi üfürme oluyo tabi.yedege alacak değiller.tutto mercato bu yaz zanioloyu göndermek için cok cabaladı meliksah gibi
Kim neyi abartmış.Rashica'yı bu kadar abartanlar gelecek yıl bedava eyüpspor'a kiralayalım diyecek gibi
herif sanki başka takımdaydı da ordan görüp istiyoruz burada patlayacakRashica'yı bu kadar abartanlar gelecek yıl bedava eyüpspor'a kiralayalım diyecek gibi
İmkansiz ya.bana polyana diyorlar,ben bile uçmadim bu kadar.olacagi en fazla fred işteSoucek yada Mctominay'i alabileceğimizi düşünenler özelden yazsın bana uygun fiyata köprü devrediyorum.
İki sezon evvel wonderkid morutanı da görmüştük sağ kanatta…herif sanki başka takımdaydı da ordan görüp istiyoruz burada patlayacak
koca sezon oynamış tutmuş faydalı olmuş patlama ihtimali 0 olan bi transfer.
Kim neyi abartmış.
herif sanki başka takımdaydı da ordan görüp istiyoruz burada patlayacak
koca sezon oynamış tutmuş faydalı olmuş patlama ihtimali 0 olan bi transfer.
Neymiş lan adaginZaha daki adağımı denesem mi ki
Gidicek miZaniolo işini iyi takip edin, haftalar önce söylediğim bir husus vardı, onun üzerinden beni hiç anlamadan dinlemeden eleştirenler olmuştu, olacakları beraber izleyelim...
Herkese iyi günler.