Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sıkinti şu zaniolonun simdiyae kadarki performansına baktıgımızda tabiki 30 veren varsa satılsın deenilebilir.Bunda sıkınti yok.Ben seneye çok ciddi fark yaratacagıni düşünüyorum.oda ayrı bir konu
Ama o fiyata satılan adamın yerine alınacak adam rashicamı.Bu durumda biz rashicadan daha iyi adam alamazmiyiz.benim katilmadığım nokta bu.

Katılıyorum. Bütçede 5m fazla var ve yedek biri aranıyor olsa ben de isterim. Ama 27 yaşında ortalama bir futbolcuya 8-10m gibi rakamlardan bahsediliyor. Tamamen duygusal bakılıyor Rashica'ya. Geçen sezon da aynı şekilde ligin en kötü performans veren beklerinden olan PVA övülüyordu. Rashica için öne sürülen aynı argümanla: ''Hücumda yetersiz ama defansif katkısı fazla''

Yav beyler iyi hoş CL'de maçı Zaniolo aldıracak da CL'ye gideceğimize inanan kaç kişi var daha köy takımı Zalgris zor bela elicez bu oyunla sonraki turda da neyse ya yükleme yapıyoruz olabilir böyle şeyler denip hayatımıza devam edicez
O mantıkla Arjantin suudilere kaybetti dünya şampiyonu oldu renktas. takımda ne orta saha var ne forvet.

En iyi oyuncularını sahaya gömmüştü son maç, elek etmişti, ama ne hikmetse şikeciler hiç kendi adamlarına çöp muamelesi yapmadılar satın gönderin demediler
adam pakistan sınırından top sürerek elek etti çakma hollandalıyı.Bizim taraftarların mantığa göre ferdi de büyük çöp o zaman.

ohaaaaaaaaaa lan fred gundemde degil mi demiş dede yuh lan!!!! ahahaha

Geçen sezon da aynı şekilde ligin en kötü performans veren beklerinden olan PVA övülüyordu. Rashica için öne sürülen aynı argümanla: ''Hücumda yetersiz ama defansif katkısı fazla''
hayatımda daha alakasız bi benzetme görmedim.

rashicanın hücum katkısının da gayet yeterli olduğunu burda 750 kere kanıtladı insanlar matematik olarak da

niye hala aynı argüman kullanılıyor gerçekten çok ilginç

Satınca elimizde 30 milyon para olacak gider felixi alırız diye düşünenler var sanırım. Ama gerçek şu ki elimizde kalan parayla felixin 1 yıllık maaşını bile zor öderiz
yani elimize geçecek para (vereceğimiz payı falan bilmiyorum tam) 10 milyon euro civarı falan sanırım onla Zaniolo'nun çeyrek kalitesinde yada potansiyelinde bile adam alamayız ki misal bu sene çok iyi perofrmans verse belki sözleşmeyi de uzatıp serbest kalma bedelini 45-50 civarına bile çekebilir.

Satınca elimizde 30 milyon para olacak gider felixi alırız diye düşünenler var sanırım. Ama gerçek şu ki elimizde kalan parayla felixin 1 yıllık maaşını bile zor öderiz
Serbest kalır maddesi düşük diyorum hatta ben, Fransa, Almanya, Portekiz, Hollanda, İspanya, İngiltere milli takımlarının herhangi bir tanesinin ilk onbirinden 23-24 yaşında üst düzey bi sağ açık almaya kalkalım bakalım ne kadar fiyat çekecekler.

Zaha’nın transferi açıklandığı anda Sülayman Rodop ve Kadir Çetincalı canlı yayındaydılar izlemeyen varsa mutlaka izlesin hallerini görseniz gülmekten ölürsünüz. Bizde bunlardan haber bekliyoruz 😂

Hocam istatistik üzerinden kaleci kıyaslanmaz. Büyük takım kalecisine 3 pozisyon gelir konsantrasyonu %100 olmalıdır ki oyundan kopmayıp 3 pozisyonu kurtarsın. Anadolu kalecisi ise sürekli oyunun içindedir konsantrasyon derdi pek olmaz. Böyle kalecilere güvenilip yola çıkılmaz. Uğurcanı sevmesem de her türlü tercih ederim herhangi bir anadolu kalecisine.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt