Transfer Nöbeti #10 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hem zaniolo hem kerem içe devriliyor, ekstra olarak 10 numarayla oynadığımızdan dolayı merkezde büyük bir yığılma oluyor, asıl sorun bu. rashica sağ kanatta çizgiye basıp oynuyordu ve bu bize hücumda genişlik sağlıyordu. defansif katkısı da cabası.

zaha hem çizgide hem içeri kat ederek oynayabildiği için bu sorunu bi nebze çözebiliriz. kerem/zaniolo kanatlarıyla devam edersek oyuncuları da değersizleştireceğiz. hocanın bunu gördüğünü düşünüyorum.
Bence oyuncuların değersizleştirmemizin en büyük nedeni orta saha ve iyi yapılamayan takım savunması.sen bunları düzeltmezsen rashica felsefe birşey değişmez.geçen sene coğu Anadolu maçlarında ecel terleri dökerek galip geldik. İleri üç kanat oyuncusunun birinci görevi ofansif katkıdir.defansif yonü zayıf olan adam bile doğru takım savunması yaparsan top rakipteyken sahaya doğru yayılırsa sıkıntı yaratmaz.bunu yaptıracak hocadır.üsy düzey oyuncularda bunu bir zahmet yapsın. o zaman defansa yardımi olmayan bu konuda taktik disipline sağdık olmayan keremi neden kesmiyoruz.

Bu postu kaydedin, 5 ay sonra paylaşırsınız:

Ocak ayında bu forumda; 35m Euro çıkış maddesinin düşük olduğu konuşulacak. Birçok renktaşım Zaniolo'nun sözleşmesinin uzatılarak çıkış maddesinin artırılmasını isteyecek.
+ olarak da Zaniolo gitmek isteyince Zaniolo'ya sövecekler vefasız falan bilmem ne diye

Cl maçlarında maçı aldırır diyorsunuz zaniolo için neden zalgiriste 1 tane bir hareket göremedik? 2. maçtada birşey yapamazsa clde hangi takım karşısında maç aldıracak:D

İcardi gelse de havamız degişse iyi olur.Özledik zalimin oğlunu.Rashida evet yararlı oyuncu ama bu sene rotasyon oyuncusu olur anca.Rashida nin gelmesi demek Morutanin gitmesi anlamı taşır bence Morutan daha iyi futbolcu.

Rodop Gedson olayı harici neyi bildi kaç yıldır acaba yav. Onu da Rize'den biri yazmıştır o gece denk gelmiştir. Kapışacağı tek adres Alkolik hesabı falan, hoş onu da alt edemiyordu.

FS_MUWXWUAAK4rJ.webp

Bu postu kaydedin, 5 ay sonra paylaşırsınız:

Ocak ayında bu forumda; 35m Euro çıkış maddesinin düşük olduğu konuşulacak. Birçok renktaşım Zaniolo'nun sözleşmesinin uzatılarak çıkış maddesinin artırılmasını isteyecek.
Valla 35 gelecekse takımın finansı bu haldeyken ben kendisine teşekkür edip çok mutlu olurum sıkıntı değil ama bu bence çok çok uçuk bir ihtimal ve en iyi senaryo. İnşallah da dediğiniz gibi olur.

Katılıyorum. Bütçede 5m fazla var ve yedek biri aranıyor olsa ben de isterim. Ama 27 yaşında ortalama bir futbolcuya 8-10m gibi rakamlardan bahsediliyor. Tamamen duygusal bakılıyor Rashica'ya. Geçen sezon da aynı şekilde ligin en kötü performans veren beklerinden olan PVA övülüyordu. Rashica için öne sürülen aynı argümanla: ''Hücumda yetersiz ama defansif katkısı fazla''
Ben zaten rashica kötu demiyorum.gecen sene güzel katkıda verdi.uygun fiyatlara alternatif olarak kim istemez ki.
Ama Avrupa'da başari diyoruz.ligde rakipler daha gıçlu gelirken zaniolo gibi adam satilacakda rashicadan daha iyi bir adama ihtiyacimiz var diyorum.olay bu kadar basit.

Zaniolonun topla oynama süresini azaltabilirsek muazzam katkı alırız burda iş Okan hocaya düşüyo.Zaniolonun topsuz oyun forveti olarak kullanılması lazım onun gücüne,deparlarına karşılık verebilecek savunma oyuncusu Türkiyeyi geçtim Avrupada yok.Adamın boyu 1.90 ama 1.70lik oyuncular gibi dar alanda dribling yapmaya çalışıyo insan fizyolojisine ters bir durum.Dediğim gibi iyi bir hoca dokunuşuna bakıyo Zaniolo o dokunuşu Okan hoca yapabilirse inanılmaz katkı alırız Zaniolodan.Yok bu adam yıldız,kafasına göre sahada takılsın denirse ona da zarar yazar bize de.Geçen sene ceza sahası golcüsü İcardiden komple forvet çıkardı eğer kalırsa aynı etkiyi Zaniolo'ya da yapmasını bekliyorum hocadan.
Okan hocadan ziyade zaniolo kendisini hiç bilmiyor bence adam robben gibi oynamaya çalışıyor. Dediğine katılıyorum bu arada sette top ayağına fazla değmemeli ya da ayağından çabuk çıkartıp sürekli boş koşu yapmalı topa değeceği yerler şut pozisyonu olmalı

hayatımda daha alakasız bi benzetme görmedim.

rashicanın hücum katkısının da gayet yeterli olduğunu burda 750 kere kanıtladı insanlar matematik olarak da

niye hala aynı argüman kullanılıyor gerçekten çok ilginç

Maçları izledik. Katkı verdiği maçlarda çoğunlukla takım bütün halinde formda ve üretkendi. Özellikle ligin son bölümünde kendisinin de yaratıcılık göstermesi gerektiğinde yetersiz kaldı. Kötü oyuncu olduğunu iddia etmiyorum ama iyi bir yedek ve 10m civarı bonservis verilecek bir oyuncu değil.

Cl maçlarında maçı aldırır diyorsunuz zaniolo için neden zalgiriste 1 tane bir hareket göremedik? 2. maçtada birşey yapamazsa clde hangi takım karşısında maç aldıracak:D
Takım olarak şuan hazır olmadığımızı gördüğünüz de anlarsınız.Takim genel olarak hazır değil Zaniolo yu Zaha İcardi yle beraber izleyip öyle karar versek en iyisi.Takimin en iyi sut çeken oyuncusu Zaniolo.

bak mesela
roma'ya konfederasyon kupası finalini kazandırıyor

Mourinho'da gerizekalı herhalde şans vermiş zaniolo'ya, peh

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt